Videochat-ul bun sau rau? partea 1

Fata sexy

Videochat-ul, o tema super discutata si se pare ca populara la noi in tara. Haideti sa aflam impreuna daca este un lucru rau sau bun!

Pot sa rezum intr-o singura propozitie acest lucru si pot spune ca este bun pentru ca faci bani frumosi si rau pentru ca in Romania avem preconceptii de cacao despre acest job. Lucrurile insa nu stau chiar asa cum se crede si fetele de la videochat nu sunt asa cum gandeste lumea. Haideti sa dezvoltam putin in continuare

Sa incepem cu binele De ce este videochat-ul bun? In primul rand este bun pentru ca siguri reusesti sa faci bani mai multi decat ai face ca vanzatoare in Auchan. De asemenea, totul este complet legal si poti sa faci videochat de acasa sau de la un studio special facut pentru asa ceva. Ideal ar fi de la studio, presupunand ca nu locuiesti singura intr-un apartament sau o casa. Spre exemplu, studioul la care in februarie se fac cele mai multe angajari in bucuresti primesti comision intre 50% si 70%. Daca esti insa incepatoare, nu stii cum merg lucrurile la inceput sau pur si simplu nu esti incezatoare in perfromanta ta iniala, ti se poate oferi un salariu fix de pana la 2000 lei de luna dupa care, la cerere, poti trece la comision.

De asemenea nu ti se impune niciun target lunar pe care trebuie sa-l atingi, fiind platita dupa performanta (in cazul contractului de comision). Pe langa aceste lucruri si si alte bonusuri de care poti avea parte (vezi detalii in link-ul de mai sus), trebuie sa mai stii ca la cererea modelului se pot bloca pe langa Romania si alte tari, pentru a nu avea griji ca cineva din familie sau din grupul de prieteni te-ar putea vedea facand videochat.

De asemenea, programul ti-l faci dupa cum doresti (mai ales daca esti studenta este un super plus), plata vine o data la doua saptamani si studioul tine totul stric confidential.

Inca un avantaj este faptul ca nu trebuie sa ai contact fizic cu alte persoane, fiind nevoita cel mult sa te dezbraci si sa porti o conversatie cu anumite persoane, care te platesc pentru asta. Trebuie mentionat ca exista si posibilitatea de a face videochat NON-Adult despre care puteti citi mai multe pe site.

Acum sa trecem la partea mai rea De ce este videochat-ul rau? Ei bine, aici nu sunt prea multe de spus, insa cel mai rau lucru care se poate intampla este ca cineva care nu este atat de open-minded, din familie sau din grupul de prieteni sa afle ce faci si sa inceapa sa te judece. Dar oricum, ce fel de prieteni ar fi daca te-ar judeca, nu?!

Iata ce parere au si alte fete despre videochat:

Anonim: si eu sunt pro.Nu stiu ce se intampla sigur acolo,dar cred ca este o convorbire intre doua persoane,nu zic ca sunt unele persoane care fac tot felul de prostii in fata calculatorului.Cate studente nu lucreaza acolo?Eu sincer as lucra acolo,dar nu ma-i arat ca la 18ani.Deci fetelor exista studiouri non adult si acolo trebuie sa fii doar sexii nu sa te dezbraci.

Anonim: nu e nimic atat de grav. zambesti, vorbesti cu lumea, nu te dezbraci in public.
poate fi privit si ca un altfel de teatru.

PS. Urmeaza si partea a doua!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *