Ce este Google AdWords?

Google AdWords este o metoda rapida si simpla de a face publicitate pe Google si pe site-urile de publicitate partenere ale acestuia, indiferent de bugetul de care dispuneti. Anunturile AdWords sunt afisate alaturi de rezultatele de cautare pe Google, ca si pe site-urile de cautare si de continut din Reteaua Google aflata în continua dezvoltare, care include site-uri Web ca AOL, EarthLink, HowStuffWorks si Blogger. Beneficiind de cautari pe Google si de afisari de pagina în Reteaua Google în fiecare zi, anunturile dvs. Google AdWords vor ajunge la o audienta vasta.

Asta e versiunea romaneasca a explicatiei despre Google Adwords, o gasiti pe pagina lor de ajutor. Tot pe pagina de ajutor o sa mai gasiti informatii despre cum se poate folosi Google AdWords, niste pasi generali destui de buni.

Wikipedia defineste Adwords ca fiind sursa principala de venit si un inceput in ceea ce inseamna reclama ca produs creat de Google. Google are dezvoltate multe alte produse pe care internautii le folosesc in diferite domenii.

In Romania, Google AdWords inca nu e cine stie ce dezvoltat ca platforma, multe din optiunile din targetare nu sint inca functionale. Ca miscare, reclamele AdWords au prins destul de repede la webmasteri.

Google AdWords a gasit in Romania o lista destul de mare de agentii de advertising pe web, o gasiti pe Harta publicitatii online din Romania o analiza facuta de Vivi. Comparativ, platile reclamelor nu erau mai mari sau mai bune la Adwords, dar atuul principal al programului Google a targetarea dupa continut, optiune pe care firmele romanesti nu o aveau atat de dezvoltata si de buna.

Azi, Adwords e un mod profitabil de promovare pe motoarele de cautare si pe continutul romanesc, reclamele Adsense aduc venituri celor care publica texte in limba romana, deci aducand si trafic sau conversie celor care isi fac reclama prin programul de publicitate Adwords de la Google.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *