Videochat-ul – bun sau rau? – partea a 2-a

Am inceput sa vorbesc intr-una articol anterior despre videochat, daca este bun sau rau. Am spus ca voi continua in partea a doua cu chestii care le-am omis in momentul scrierii acelui articol, asa ca voi continua astazi.

Ce am concluzionat data trecuta? Ca este bine ca din videochat faci bani, tarile dorite sunt blocate, ai program flexibil, bonusuri si multe altele, iar pe partea rea a fost doar faptul ca vei fi judecata in cazul in care o persoana mai putin deschisa la mine afla despre job-ul tau. Ok, haideti sa continuam:

Dupa cum am pomenit si in articolul anterior, se fac multe angajari in Bucuresti in aceasta luna asa ca acum e momentul! Inainte insa, te invit sa citesti mai jos cateva mituri despre videochat.

Am discutat intre timp si cu o prietena care are acest job si i-am pus diferite intrebari pe care l-am auzit si le-am vazut discutate pe net.

  1. Fetele sunt obigate sa faca diverse lucruri – nu este deloc adevarat. Nimeni nu te obliga sa faci nimic, niciodata si nimeni nu te inchide in camera. In cazul in care clientul iti cere ceva si tu vrei sa ii onorezi cererea foarte bine. Daca nu, la fel de bine poti sa refuzi cererea si sa treci la urmatorul
  2. Te poate vedea oricine online, inclusiv familia – am spus si in articolul anterior, nonsens complet. Pe site-urile profesioanle de videochat pe care vei lucra in studio se pot bloca ce tari vrei tu, astfel nu te va putea vedea nimeni din tara respectiva. Romania este blocata din start, insa la cererea ta se pot bloca si altele.
  3. Se castiga mult mai putin decat se crede – conform prietenei mele, nimic mai fals. Spre exemplu ea crede ca reuseste sa castige intr-o luna si mai mult decat un doctor, cel mai bun profit al ei fiind de 2600 euro pe luna, iar in medie fiind ~ 1900 – 2100 de euro.

M-am mai gandit intre timp la alte avantaje: unele studiouri au topul propriu, cele mai performante ( ca sa zic asa ) modele intrand in top si primind bonusuri intre 150$ si 50$ pe luna, in functie de pozitie. De asemenea mai exista si sisteme de referral, in sensul ca poti castiga un anumit procent din profit adus de un model reocomandat de tine pe toata perioada angajarii sale.

Acestea fiind spuse, alte dezavantaje nu am gasit, inafara de cel mentionat initial. Daca alegi acest job, iti urez mult succes si multe „jetoane”!

Un gând despre „Videochat-ul – bun sau rau? – partea a 2-a

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *