Top 3 cele mai mari avantaje in videochat oferite de Lucky Studio

La fel ca si orice alt angajator de pe piata muncii, Lucky Studio se remarca in randul femeilor cu un job in videochat care are avantajele sale, ce pot fi de nerefuzat pentru orice femeie interesata de o cariera sau un viitor mai bun. Venind in intampinarea problemelor financiare pe care le au romancele, Lucky Studio a creat un job in Iasi care sa fie solutia acestor probleme.

Avand o experienta de peste 8 ani in domeniul videochatului, Lucky Studio si-a mentinut mereu pozitia de lider in fata altor studiouri de videochat. Aceasta pozitie i-a adus prestigiu si faima de-a lungul timpului, lucruri care au declansat un numar mare de angajari in videochat.

Motivele pentru care Lucky Studio este angajatorul ideal al femeilor sunt diverse, insa 3 dintre ele sunt cele care fac din aceasta companie sa fie unica in Romania:

  1. Lucky Studio este singurul studio de videochat unde modelele primesc toti banii zilnic

Din dorinta de a ajuta femeile cu problemele financiare, Lucky Studio a abordat un sistem de plata la zi, iar datorita acestuia fiecare fata care lucreaza in studio va primi intre 300 si 800 de lei la sfarsitul turei.

Fie ca este vorba de o fata cu experienta in videochat sau nu, Lucky Studio dispune de traineri specializati in videochat care stau la dispozitia fetelor non-stop, ajutandu-le sa aiba castiguri cat mai mari in videochat.

  1. Castigurile zilnice sunt dublate de bonusurile saptamanale

Fiind vorba de cel mai bun studio de videochat din Iasi si din tara, castigurile zilnice nu sunt singurele venituri pe care le are un model la Lucky Studio. Acestea pot fi dublate foarte usor prin bonusurile saptamanale pe care Lucky Studio le ofera.

Sistemul de bonusare creat de acestia face in asa fel incat la fiecare sfarsit de saptamana sa fie calculat cate un bonus pentru fiecare model in parte, in functie de castigurile lor din saptamana anterioara. Acestea pot fi intre 300 si 3.000 de lei SAPTAMANAL.

  1. La Lucky Studio toate modelele de videochat au program super-flexibil

Bineinteles, ca in orice alta companie profesionista, conditiile de munca sunt si ele excelente la Lucky Studio. Pentru a se ridica la nivelul asteptarilor, Lucky Studio nu numai ca ofera cel mai flexibil program de munca in videochat, dat si cele mai bune conditii de munca.

Fetele care doresc sa lucreze in videochat la Lucky Studio isi pot alege singure un program de munca, ce poate fi si part-time, in functie de prioritatile pe care acestea le au. In timp ce fetele pot lucra 7, 8 sau 9 ore pe zi la Lucky Studio, ele se bucura si de transport gratis, sedinte de machiaj si sedinte foto si training specializat in videochat.

Aceste conditii si castiguri fac din Lucky Studio sa fie cel mai dorit angajator de pe piata muncii din Romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *