Noua Parfumerie de Lux in Suceava

Parfumurile au fost folosite de-a lungul istoriei pentru o varietate de motive. Parfumurile s-au dovedit a fi o comoditate valoroasa atat in timpurile antice, cat si in cele moderne, cu cresteri in industria parfumurilor moderne in fiecare an. Parfumul este un lux, mai mult decat o necesitate, cu toate acestea popularitatea sa creste in loc sa scada in fiecare an. Motivul din spatele acestor lucruri este ceea ce castiga cel care il poarta, si tipul de bucurie oferite de beneficiile neobservate si nerecunoscute a parfumurilor.

In primul rand efectul de parfum in creierele noastre nu este neaparat recunoscuta prin intermediul efectelor de care ne bucuram. Fiecare miros, indiferent ca este natural sau sintetic, emite molecule ce intra prin pasajul nazal si eventual ating epiteliu olfactiv. Aceasta parte a nasului are o vasta cantitate de neuroni receptori ce trimit un mesaj creierului ce permite unei persoane sa recunoasca un parfum. Abilitatea de a mirosi imediat are un impact pozitiv. Acest lucru este atat de important, incat cercetatorii au demonstrat ca oamenii care si-au pierdut simtul mirosului au o viata mai putin fericita decat cei care pot mirosi, fiindca mirosurile ne declanseaza emotiile si ne afecteaza starea.

Ca rezultat a acestor cercetari, parfumurile au devenit mai mult un accesoriu. Aromaterapia studiaza efectele ingredientelor naturale botanice din parfumuri, de cele mai multe ori in forma de uleiuri in starea lor cea mai pura. Aceasta studiaza efectele asupra starii si bunastarii generale, si aplica aceste cunostinte pentru a imbunatati parfumul in medii si ofera o varietate de servicii de aromaterapie realizate pentru a imbunatati vietile oamenilor.

Ingredientele folosite in pafumuri ar putea sa-ti imbunatateasca concentrarea si sa-ti imbunatateasca starea. Exista o lista foarte lunga cu mirosuri despre care se stie ca declanseaza acest efect stimulant. S-a demonstrat ca diferite parfumuri au efecte stimulante asupra neuronilor creierului. Stimularea crescuta ajutata de folosirea parfumurilor ne asista in sarcinile zilnice, de la un studiu mai concentrat la rezistenta si energie imbunatatita, dar si un sistem imunitar mai bun.

Cu toate acestea, stim foarte bine ce efect are un parfum bun asupra persoanei de care incercam sa ne apropiem sau asupra persoanelor din jur. In momentul in care ai un parfum care ti se potriveste, acesta te caracterizeaza si te ajuta sa te simti mai bine, fiind un accesoriu obligatoriu in zilele noastre.

De unde cumpar un parfum bun si de calitate?

Pe 01.09.2016, adica joi la ora 17:00 se va deschide un nou magazin, numit Glemis, in centrul Sucevei, ce este specializat pe comercializarea produselor cosmetice profesionale si parfumurilor de lux. De aceea poate fi considerat in acelasi timp un magazin de cosmetice, cat si o parfumerie de lux.

In magazinul Glemis, poti gasi o gama diversa de parfumuri de lux, printre care parfumuri de lux de la Armani, Lancome, Yves saint laurent, Bvulgari, Givenchy, Prada, Versace, Nina Ricci, Diesel, Cacharel. O gama destul de larga de parfumuri dupa parerea mea, asa ca nu strica sa dai o tura in momentul in care magazinul se va deschide.

Bonus: Primii 100 de clienti care vor cumpara un produs de minim 100 de lei in magazinul Glemis, vor beneficia de un produs londa mythic oil in valoare de peste 100 de lei, asa ca profita de oferta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *