Experiente in goana dupa interviuri

Reportajul pe care l-am avut despre un aparat geometrie roti 3D in cadrul unui service auto, m-a ajutat sa invat ce face un stand geometrie directie roti 3D si in cele ce urmeza vreau sa impartasesc cu voi despre experientele minunate pe care le-am trait aici.

In primul rand am fost placut surprinsa de oamenii care lucreaza in interiorul acestui service, si desi am vazut ca se lucreaza intens, chiar daca este un service mai mic, ei sunt mereu cu zambetul pe buze si nu se plang deloc de munca lor.

Reprezentantul care mi-a acordat o ora din timpul lui a fost foarte dragut si mi-a explicat ce face un aparat geometrie roti 3D si cat de important este ca el sa fie utilizat de persoane competente si autoizate pentru a efectua aceasta verificare.

Asa am descoperit si eu de ce volanul meu trage dreapta si de ce cauciucurile mele parca se consuma si se tocesc foarte repede.
Mi-a explicat ca pe langa aceste situatii care sunt generate de un reglaj prost al unghiului de fuga sunt si alte componente ce fac parte din directia masinii care pot fi afectate daca unghiul de fuga al masinii nu este reglat corespunzator.

Am avut parte de o exeperienta foarte placuta si am realizat ca sunt lucruri mari si bine efectuate si in cadrul unui service care nu are un renume in spate atata timp cat cei care lucreaza in interiorul lui sunt pasionati de ceea ce fac.

Fiind recunoscatori ca voi da reportajul la televiziunea locala cei de aici s-au oferit sa imi regleze unghiul de fuga al masinii, eu am refuzat simtindu ma prost insa nici nu au vrut sa auda refuzul meu si masina a fost adusa la acel stand geometrie directie roti 3D unde a fost verificata si reglata corespunzator.

Multumesc celor de la service pentru ajutor dar si pentru verificarea masinii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *