Masuratorile pentru diagnoza sunt mai eficiente cu noul Multimetru digital portabil

Sistemele electrice functioneaza corect in majoritatea timpului, contribuind la o mai buna gestionare a activitatilor din zonele unde sunt instalate. Companiile care le detin au grija ca toti parametrii lor sa fie in limite normale de fiecare data.

Se poate intampla insa din diverse motive ca unul sau mai multi parametri sa aiba fluctuatii si sa provoace diverse probleme pe retea, sa duca la eventuale accidente sau chiar la lipsa curentului electric in anumite zone. Pentru repararea problemelor la retelele electrice sunt chemati specialisti in domeniu care in prima faza vor face o evaluare si o diagnoza. Evaluarea si diagnoza se realizeaza cu mai multe instrumente speciale. Unul dintre ele este multimetrul digital. Multimetrul permite verificare anumitor parametri diferiti si obtinerea unor date reale despre functionarea aparaturii verificate.

Un Multimetru digital portabil este varianta cea mai des utilizata de catre cei care verifica diverse instalatii, este cu tensiune fara contact si tehnologie VoltAlert, se poate folosi in locatii solicitante, cladiri comerciale sau spitale. Detectarea de tensiune fara contact eficientizeaza interventia si diagnosticarea, nu se mai pierde timp cu stabilirea unui contact.

Caracteristica TRMS si masuratorile aferente sunt utile atunci cand aveti nevoie sa faceti inregistrari de maxima precizie pentru curenti alternativi si micsti. Cu AutoVolt se selecteaza automat tensiunea ca/cc, citirile false sunt prevenite cu ajutorul impedantei scazute la intrare, pentru a nu se lua in seama tensiunile fantoma. Unde nu este lumina prea buna iluminatul alb LED de la acest Multimetru digital portabil este foarte utila pentru a se putea lucra in continuare in cele mai bune conditii.

Sarcinile neliniare sunt masurate cu ajutorul functiei True-RMS, instrumentul de masurare este special gandit pentru evaluarea rezistentei, continuitatii, frecventei si capacitantei, fluctuatiile de semnal sunt inregistrare rapid.

Avantajele multimetrelor digitale si cumpararii lor online

Multimetrul digital se foloseste cu o singura mana, are design compact si ergonomic, are compatibilitate ridicata cu un carlig magnetic optional pentru utilizarea fara maini.

Avantajele folosirii unui multimetru digital sunt date de potrivirea sa pentru o gama larga de masuratori, de prevenirea setarilor incorecte, de numarul mare de modele disponibile pe piata, de garantia de pana la trei ani oferita de producatori sau distribuitori, de afisarea clara a parametrilor verificati.

Multimetrele digitale sunt simplu de intretinut si de folosit, sunt realizate din materiale de cea mai buna calitate, se pot utiliza pentru o multime de tipuri de diagnoza si pentru a determina cauzele complexe ale anumitor defectiuni. Preturile multimetrelor digitale variaza in functie de producatori si de functiile speciale ale acestora, magazinele online ofera reduceri la aparatele de masurare si control asa ca puteti sa le achizitionati la preturi bune daca prindeti perioadele promotionale.

In functie de magazinul de unde le cumparati puteti primi transport gratuit in functie de valoarea comenzilor, aveti la dispozitie echipa de suport pentru orice intrebari legate de produse si livrari, platile se pot face si cu un card bancar sau ramburs, oricum va este mai usor.

Producatorii de top ofera garantii extinse pentru produsele de pe rafturile magazinelor virtuale, returul este permis si el daca aparatura nu corespunde normelor de calitate in vigoare sau prezinta defecte vizibile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *