Să-ți repari sau nu singur telefonul

Reparatii telefoane

Tocmai ți-ai spart ecranul la noul tău iPhone. Ar trebui să încerci să-l repari tu sau să apelezi la un specialist? Cunosc o mulțime de oameni care trimit email-uri către anumiți specialiști din domeniul reparațiilor de telefoane și cer sfaturi în cum să-și repare gadget-urile stricate.

Aceștia primesc diferite sfaturi și idei în cum să-și repare singuri telefoanele și am decis să alcătuiesc un articol preluând esențialul din aceste sfaturi. Iată ce ar trebui să știi inainte să  încerci să-ți repari telefonul de unul singur.

Sper ca aceste sfaturi să te ajute să iei o decizie înțeleaptă:

Repară pe riscul tău

Înainte de a face o reparație trebuie să înțelegi că o faci pe propriul tău risc. Poți să te rănești și de asemenea poți să-ți strici dispozitivul fără să mai poată fi reparat.

Dacă ceea ce s-a stricat la dispozitiv se află în garanție, trimite-l să fie reparat de îndată. Dacă dispozitivul încă funcționează și nu îți permiți să te lipsești de el, ești într-o situație destul de gravă. Ar trebui să încerci să faci o reparație după ce ai epuizat toate celalalte opțiuni și nu-ți faci griji că poți să-ți strici dispozitivul.

Doar amintește-ți că cei de la Service GSM Orizont execută reparații telefoane iPhone și Samsung la prețuri convenabile și îți oferă și garanție la reparație. Așa că de ce să riști?

Piesele de înlocuit se găsesc greu

De îndată ce ai decis să-ți repari dispozitivul, următorul pas este să găsești piesele pe care trebuie să le înlocuiești. Nu este ca și cum există magazine de piese de telefoane la fiecare colț de stradă și cei care le fabrică nu sunt atât de dispuși să vândă piese la oamenii obișnuiți.

DIn fericire, dacă apelezi la un service gsm profesionist aceștia obțin prețuri bune la piesele de telefoane și au contracte cu majoritatea furnizorilor de piese de telefoane obținând în același timp și prețuri mai bune. Așa că, cel mai bine este să apelezi la un service GSM din zona ta pentru a obține prețuri convenabile la reparații și a obține servicii profesionale asigurându-te că telefonul tău va fi la fel ca înainte în timp scurt.

Uneltele potrivite

În cazul în care ai reușit să obții piesa de care ai nevoie pentru o înlocui pe cea stricată de la dispozitiv, va trebui să te asiguri că ai uneltele necesare pentru a face reparația.

Unele dispozitive, cum ar fi iPhone-urile mai noi necesită șurubelniți speciale pentru a fi deschise. Multe dispozitive folosesc șuruburi standard, dar sunt cu adevărat mici. Recomand achiziționearea unui set de șurubelnițe speciale pentru telefon pentru că niciodată nu știi ce găsești în telefon.

Oricum după părerea mea este copleșitor să încerci să-ți repari telefonul de unul singur, iar dacă nu ai făcut asta niciodată șansele să reușești sunt foarte mici așa că apelează la un service gsm profesionist.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *