Master-tech.ro numarul I pe piata cantarelor din Romania

platforme industriale

Activitatea umana in orice sector s-ar desfasura sta sub semnul verbului “a cantari”. Cantarim materia prima, greutatea produsului finit, calculam cantitatea ingredientelor utilizate la gatit ca mancarea sa iasa gustoasa si terminam prin a ne cantari pe noi insine. De la sute, le mii de kilograme, nevoia de cantare diverse este uriasa, fiindca si dupa ce ne-am cantarit pe noi insine, tot mai masuram greutatea vorbelor si deciziilor noastre.

Cantarele sunt necesare la locul de munca, in piete, in ferme, la farmacii, dar si la domiciliu.

Asa cum avem nevoie sa cantarim de la cateva sute de grame, la zeci de tone, Master-tech.ro s-a gandit sa diversifice oferta de produse pentru clienti si sa o completeze cu cea de servicii.

Cand o unitate de productie sau firma numara zeci de angajati si produce marfa care trebuie comercializata, se impune platforma electronica proprie. Camioanele incarcate se cantaresc afara, daca nu se doreste pierderea unei zile de munca prin cantarirea esalonata a incarcaturii. Procedand in acest fel, in mod sigur se vor pierde contractele. Niciun partener nu are timp de pierdut tinand blocate camioanele pentru cantarirea pe rand a incarcaturii. Platformele electronice amplasate afara sunt realizate din material care rezista in timp coroziunii si intemperiilor, dar necesita si mentananta, care consta in curatirea de noroci si umezeala a dispozitivelor. Clientii pot allge un cantar auto pentru camioanele mari si grele sau unul mic pentru dubite, cele relocabile fiind foarte avantajoase deoarece pot fi mutate in functie de locul desfasurarii activitatii.

Un cantar electronic 300 kg este indispensabil in halele de productie. Motostivuitorul  poate lua pachetele cantarite si le poate depozita la loc sigur, pana vor fi incarcate in camioane. Precizia cantaririi este garantata deoarece firma detine toate certificatele necesare la nivel national si european, iar piesele dispozitivelor de cantarire sunt realizate in U.E si originale. Verificarile metrologice ale dispozitivelor de cantarire sunt la zi, iar la cerere acestea se realizeaza si pentru produsele care au fost cumparate mai demult.

Cu cantar 1000 kg, marfa poate fi manipulate in interior relative usor avandu-se in vedere ca acest dispozitiv este de tip carlig. In afara de faptul ca manipularea se poate realize simultan cu masurarea greutatii, alte avantaje ale aparatului sunt:

-afisajul vizibil al greutatii ( cu Led Rosu)

-durata mare a afisajului.

Nevoia de cantar auto este implinita prin produsele de calitate si variate oferite: cantar auto beton, cantar auto relocabil, cantar auto metalic si cantare auto mici.

La majoritatea cantarelor indicatoarele sunt prevazute cu carcase din inox pentru a fi protejate si a avea durata mare de viata, iar optional pot fi dotate cu acumulatori.

In cazul in care se cantaresc produse alimentare se pot alege cantare cu platan de inox sau fiind realizate in intregime din inox.

Parteneriatul continua si dupa montarea cantarelor, fiind concretizat in mentenanta, reparatii, la nevoie, furnizarea de piese de schimb si verificare metrological.

In curand, la vanzare vor fi si cantare pe axa, la servicii adaugandu-se modernizare cantare, adica transformarea cantarelor mecanice in electronice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *