Becurile Edison, noua modă în iluminare

Becuri Edison

Domnia becurilor Edison nu s-a terminat. Aceste becuri elegante vin atât în stiluri incandescente, cât și cu filament LED, strălucind într-o lumină portocalie, similară luminii emise de pâlpâirea unei lumânări.

Oamenii iubesc becurile Edison și le folosesc pentru a decora și a crea lumini ambientale în case și restaurante. Chiar și în Pepenero, un restaurant din Suceava pe care-l frecventez destul de des am văzut becuri Edison și arată grozav.

Un magazin online în care putem găsi becuri vintage de calitate și nu numai, este magazinul online SavElectro. Aceștia oferă spre comercializare diverse becuri Edison, de diferite forme și dimensiuni cu care să ne decorăm casele sau afacerile.

Pe SavElectro putem găsi produse din categoria de becuri vintage, becuri cu LED, diverse corpuri de iluminat, spoturi LED, proiectoare led, bandă led, surse de alimentare bandă led, profile banda lend, acccesorii banda led, prize și întrerupătoare Schneider, controllere bandă led, cablu textil, prize și întrerupătoare Panasonic, prelungitoare și multe alte lucruri din domeniu.

Acum că ți-am prezentat locul potrivit din care să le achiziționezi, m-am gândit să-ți pun la dispoziție și 3 modalități să folosești becuri Edison:

Becuri Edison în Bucătărie

Becuri Edison in Bucatarie

Bucătăria ta ar trebui să îndeplinească trei elemente de iluminare, ce includ ambientul, accentul și iluminarea utilă. Ia în considerare schimbarea lustrei de deasupra mesei din bucătărie cu un bec unic vintage Edison ce sfidează simetria. Folosește fire simple pentru a agăța becul la diferite lungimi pentru a face o mișcare curajoasă deasupra mesei tale.

O altă opțiune este realizarea unui candelabru folosind lemn recuperat, fire și diferite tipuri de becuri Edison agățate la diferite lungimi.

Studiu pe timpul nopții

Becuri Edison in Dormitor

Dacă ești un fan al decorațiunilor de case moderne, ai putea să îți dorești să combini un cablu simplu cu un bec Edison mare pentru a crea o simplă, dar modernă lampă de citit.

Ar trebui să iei în considerare că înainte de a-ți face noua lampă de citit vei dori să măsori lungimea de la tavan în așa fel încât să nu agăți becul prea sus sau prea jos. Nimeni nu își dorește să dea cu nasul de bec când se trezește noaptea să meargă la baie.

Decorarea unui eveniment

Becuri Edison la o nunta

Actualizează-ți evenimentul ce se desfășoară într-o clădire sau afară cu o strălucire caldă a becurilor Edison. Indiferent dacă ești interesat în iluminarea unei nunți sau crearea unei ambianțe unice pentru petrecerea ta aniversară, stilul vintage îți duce evenimentul la următorul nivel.

Încearcă să folosești o varietate de becuri Edison de diferite dimensiuni agățate la diferite lungimi de tavan pentru un aspect desoebit. Fii curajos incorporând și becuri foarte mari.

Bec Vintage EdisonIndiferent dacă sunt folosite în bucătărie, drept lampă de noapte sau decorarea unui eveniment, becurile Edison sunt o modalitate grozavă de a-ți complimenta decorul.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *