Eleganţă şi rafinament marca Ricardo Montesi

Ricardo Montesi

De ceva timp, mi-am pus în minte să înfrunt prejudecata conform căreia numai femeile sunt preocupate de o ţinută elegantă. De ce cred acest lucru, că deţin exclusivitatea pe piaţa bunului gust în ce priveşte alegerea unui outfit potrivit cu orice ocazie? Admit că uneori femeile reuşesc să aleagă mai bine anumite detalii ale ţinutelor masculine, probabil pentru ca au o genă artistică mai bine dezvoltată. Dar nimic nu se compară cu inspiraţia şi puterea de decizie a unui barbat bine informat.

Dacă trebuie să discutam, la obiect, despre costume bărbaţi, atunci cu siguranţa apelez la serviciile unui excelent site specializat pe ţinute masculine şi ma refer la E-Costume Bărbăteşti. Oferta generoasă de costume bărbăteşti marca Ricardo Montesi, executate din materiale de cea mai bună calitate şi fabricate în România m-a pus în încurcatură. Am gasit pe site costume bărbaţi potrivite pentru orice ocazie: business, office, smart casual sau orice tip de ceremonie, inclusiv pentru nuntă. Fiecare model te impresionează în felul său, indiferent de croiala clasică, cambrată sau slim-fit.

După ce am studiat cu mare atenţie fiecare model de costume bărbaţi propuse de brandul Ricardo Montesi, mi-am alcătuit o listă scurtă, doar pentru a putea raspunde necesităţilor de moment. Alegerea mea s-a oprit, de aceasta dată, la un model din gama de costume de ceremonie. Am optat pentru un model elegant şi rafinat, dar cu discreţie, croit modern conform tendinţelor, dintr-o stofă de calitate, rezistentă la şifonare. Pe lângă toate aceste calităţi, în timpul probei organizată la sediul din Bucureşti al firmei Ricardo Montesi, am constatat cu plăcere cât de confortabil mă simţeam în noul meu outfit pentru ocazii. Un mic retuş a fost asigurat gratuit în cadrul departamentului de croitorie al firmei.

Pe lângă costume bărbaţi formidabile, în ceea ce priveşte accesoriile, am gasit pe http://www.e-costume-barbatesti.ro tot ce îmi doream.

Costume BarbatestiProdusele brandului Ricardo Montesi urmează regula de aur a eleganţei masculine care impune asocierea corectă a costumului cu momentul din zi şi ocazia cu care este purtat acesta. Desigur, bunul gust şi măsura firească a lucrurilor, adică bunul simţ, impun ca alegerile noastre să respecte şi alte cerinţe legate de greutate, conformaţie, înălţime sau vârstă. În anumite cazuri, o accesorizare inspirată a costumului poate asigura succesul imaginii de ansamblu. 

A trebuit totuşi să aleg şi cu mintea nu numai cu ochii, căci altfel depăşeam cu mult bugetul. Acum parcă încep să le inţeleg şi pe femei şi pasiunea lor pentru detalii, dar lăsând gluma la o parte, se ştie că pantofii şi restul accesoriilor sunt definitorii pentru aspectul general al unei ţinute. Aşa că nu am ezitat şi am ales pentru a completa costumul de ceremonie, o pereche de butoni eleganţi, o curea de calitate şi un papion potrivit unei ţinute de ceremonie. Tot acolo, se puteau comanda pe lângă costume bărbaţi şi cămăşi sau cravate, precum şi pantofi din piele naturală marca Ricardo Montesi sau alte marci. Fiecare secţiune dispune de o prezentare succintă a caracteristicilor produsului, cu rol de consiliere. Consider, fără ezitare, că toate achiziţiile au fost investiţii în calitate.

Recomand costumele bărbăteşti Ricardo Montesi indiferent de ocazia pentru care îţi doreşti costumul. Costumele sunt fabricate în România şi sunt de o calitate desăvârşită.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *