Ceasuri cu buline si dungi

Ceas Executive

Daca primele ceasuri erau simple, monocolore, cromatica lor fiind sobra, astazi, in magazinul de ceasuri dama am gasit ceasuri bej, menta, piersica, ivory, crem, skeleton si vanilie. Am constatat ca bijuteria de la mana mea era la fel de dulce ca inghetata cu menta pe care o comandasem, iar prietenele au sesizat si apreciat asemanarea.

Purtam si pantaloni de culoarea oului de rata, deci ma asortasem perfect.

-Cum de s-a ajuns aici? Cine a fost atat de creativ, incat a introdus tonuri delicate, pastelate in industria ceasurilor de mana, ma intrebau ele?

Guess Romania, le-am raspuns cu mandrie (pentru ca stiam acest lucru important) si recunostinta fata de brandul care ma asortase perfect.

Apoi mi-amintesc ca prietenele mele au inceput sa emita pretentii pe rand: una purta o rochie cu dungi fine si si-a dorit un ceas in dungi, alta o bluza cu buline si mi-a pretins sa-i gasesc in magazin un ceas asemanator.

Buline negre pe fond alb, asa arata bluza amicei mele. Nici nu speram sa gasesc atat de repede un ceas de mana ce parea croit din acelasi material! Era ceasul de dama LAMBRETTA Cielo 2104whi. Langa el se afla un ceas cu buline albe pe fond negru, ceas de dama LAMBRETTA

Cielo 2104bla. Am admirat impreuna ceasurile levantica si vanilie, dar atentia tuturor a fost focalizata de exemplarul argintiu cu dungi fine, albe aurii. Ceasul de dama LAMBRETTA Cielo 2105gol costa 349 lei. Jocul de culori alb, auriu, argintiu iti lua ochii. Carcasa din metal inoxidabil era la fel de trainica si de tolerata de organism cum era cureaua din piele moale. Ceasul nu era expus oxidarii, prezenta rezistenta la apa si nu provoca nicio reactie alergica organismului.

Lucrul imbucurator era ca un ceas asa de bun aparea in multe variante, visina si fuxia fiind mai iesite din comun, evident dupa ceasurile de mana cu buline si dungi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *