Când este necesară tractarea cu o platformă auto?

Platforma auto

Când iei în considerare tractarea unei mașini pe o platformă auto, față de tractarea obișnuită a uneia, platforma este deseori cea mai aleasă opțiune în anumite situații.

Mașina ta ar putea avea nevoie de o tractare datorită unor factori, printre care se enumeră un accident sau o defecțiune tehnică, dar nu îți dorești ca aceasta să sufere de mai multe defeciuni, ai nevoie de o livrare sigură la destinație.

TZU-tractari.ro înseamnă tractari auto sigure și rapide la destinație. Aceștia au la dispoziție tot ceea ce le trebuie pentru a-ți tracta mașina indiferent de cât de lungă sau grea este aceasta. Vezi servicii complete de la TZU tractari.

Urmează mai multe scenarii în care securitaea unei platforme auto este o investiție mai bună pentru siguranța mainii tale și liniște.

Vehicule grele sau joase

Vehiculele de tractare obișnuite au anumite limite de greutate care nu acomodează orice vehicul. Unele sisteme nu pot remorca mașini grele sau SUV-uri. O companie bună de tractare, îți va oferi soluția la remorcare prin intermediul unei platforme auto, așa că nu vei avea probleme.

De asemenea, vehiculele joase au șanse mai mari să fie lovite dacă sunt transportate cu un vehicul obișnuit de tractare. Când vehiculul de tractare atinge o denivelare, țeava ta de eșapament s-ar putea să atingă șoseaua și să se crape.

Transmisie integrală

Vehiculele de remorcare obișnuite sunt cel mai bine folosite cu mașini care au transmisie pe roțile din față. Când mașina este tractată de roțile din față, roțile din spate se învârt pe asfalt. Vehiculele care au transmisie pe toate roțile sunt diferite. Dacă sunt tractate doar de roțile din față, ar putea cauza probleme mari la transmisie. Cea mai bună soluție este folosirea unei platforme de tractare.

Tractare pe o distanță mai mare

Când o mașină trebuie tractată pe distanțe mari, platformele de tractare sunt o opțiune mai sigură. Mașina va trece prin mai puțină uzură, întrucât este ridicată de pe asfalt pe întreaga durată a călătoriei și este bine prinsă pe platformă.

Mașini clasice scumpe

Vehiculul tău vintage este o sursă majoră de mândrie, dar este în același timp și o investiție majoră. Când trebuie transportată, nu îți asuma riscul să o tractezi cu o mașină obișnuită de tractare. Mașina ta clasică trebuie ținută la distanță de contact cu asfaltul și are o șansă mult mai mică să se avarieze dacă este tractată cu o platformă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *