3 avantaje ale semnelor luminoase LED

Semn cu LED

Când vine vorba de semne luminoase pentru afacerea ta, ai trei alegeri principale: neon, fluorescent sau LED. Atât semnele neon, cât și cele fluorescente au o istorie lungă și s-au dovedit a fi de încredere, cu toate acestea ultima tehnologie LED a câștigat atenție pentru afișare colorată și creativă.

Așa că, care va fi semnul pe care îl vei alege? Ei bine, deși o stradă de oraș aprinsă de strălucirea caldă a unui neon oferă un aspect nostalgic, consider că tehnologia LED este tehnologia de iluminare a viitorului. Ia în considerare aceste beneficii pentru a vedea dacă este potrivită pentru afacerea ta:

Durată de viață mare

LED-urile de calitate pot să reziste de la 50,000 până la 100,000 de ore, ce înseamnă de la 3 până la 6 ani mai mult față de sursele de iluminare fluorescente sau neoane.

Electric14.ro îți pune la dispoziție o gamă diversă de surse de iluminat LED și vei avea de unde să alegi dacă te hotărăști să profiți de această tehnologie de ultimă generație în ceea ce privește iluminarea.

Nu numai că depășesc alte tipuri de becuri, dar din cauză că nu conțin gaze care să se scurgă și să cauzeze diminuarea luminii, mențin de asemenea un nivel mai bun de iluminare prin intermediul duratei lungă de viață.

Culori aspectuoase

Una dintre principalele lucruri ce departajează surse de iluminat led cu neon led de alte surse de iluminat sunt culorile lor aspectuoase. Tehnologia LED este unică în producerea unei lumini clare, strălucitoare, care este ușor de citit atât de aproape cât și de departe.

De asemenea, iese în evidență în timpul nopții și este chiar atât de intens încât se vede și atunci când soarele strălucește. Acest lucru înseamnă că indiferent de timpul zilei și indiferent dacă clienții conduc sau merg pe jos, pot să vadă mesajul sau logo-ul inscripționat pe semnul afacerii tale.

Un aspect mai impresionant

Dacă ai deținut vreodată un semn ce avea ca sursă de ilumianre un neon sau becuri fluorescente, poți să-ți dai seama cum simți că există o luptă continuă pentru a păstra semnul aprins și a-i păstra strălucirea. Inevitabil pare că întotdeauna este necesară schimbarea unui bec sau a unui neon, din cauza faptului că nu mai oferă aceeași cantitate de lumină.

LED-urile elimină această problemă, fiindcă viața lor lungă și tehnologia eficientă le păstrează iluminate mult mai mult timp și mai uniformă decât iluminarea tradițională.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *