Jucăriile lui Andrei, magazinul tău online cu jucării

Jucarii pentru copii

Jucăriile lui Andrei, www.jucariileluiandrei.ro, este un magazin online ce se ocupă cu comercializarea jucăriilor pentru copii de orice vârstă. Sediul companiei este în Arad și denumirea site-ului este inspirată din viața de familie a proprietarilor acestuia.Magazinul comercializează o gamă largă de jucării, cuprinzând atât jucării de interior, cât și jucării de exterior.

Magazinul Jucăriile lui Andrei este o alegere perfectă pentru a face un cadou celor dragi din ţară, dar şi util părinţilor sau persoanelor a căror activitate zilnică nu le permite căutarea acestor produse în magazinele de specialitate. Şi toate acestea la un preț foarte bun.

Categoriile pe care le veți găsi pe site sunt: Kit-uri de experimente sau Artă și îndemare ce le dezvoltă creativitatea micilor artiști, Construcții, Lego, Playmobil cu jucării ce permit dezvoltarea vederii în spațiu, Ghiozdane și genți pentru școală și gădiniță, Jocuri și jucării educative, de rol, de societate, din lemn, Nisip kinetic distractiv, Păpuși, plușuri și accesorii păpuși pentru micile prințese, Puzzle-uri atât pentru adulți cât și pentru copii, etc.

Folosirea corectă a jucăriilor stimulează activitatea analitico-sinteticăîn multiple și diverse planuri de reflectare a realității: senzorial, perceptiv, imaginativ si noțional. Jocul este pentru copii ceea ce reprezintă limbajul pentru adulţi. Fără a avea experienţa vieţii, copiii găsesc propriile soluţii la problemele cu care se confruntă, cel mai adesea soluții creative, rezultate din imaginația lor. Astfel, ei devin mici exploratori, descoperitori și sunt mereu activi, ajungând să-şi construiască imaginaţia și creativitatea în jurul jucăriilor.

Jucăriile lui Andrei oferă produse educative, distractive și de la branduri celebre ce ajută la o dezvoltare sănătoasă a copiilor și ajută la o viață mai activă. Regăsim aici branduri celebre precum Hasbro, Playmobil, Lego, Frozen ce oferă tot felul de jucării educative și distractive de la celebrele jocuri de construcție până la persoanejele faimoase din filmele de desene animate. Cât despre acestea din urmă, prezența lor nu se numără numai printre jucării. Veți găsi și trotinete, role, skatebord-uri, etc imprimate cu personaje precum Elsa din Frozen sau cățelușii din Paw Patrol.

Categoria de promoții include numeroase jucării aflate la reduceri, putând astfel să achiziționați jucării de calitate la prețuri mai accesibile.

Aici veți găsi cu siguranță cadoul potrivit pentru copilul dumneavoastră, dar și pentru adulți. Un puzzle tematic este un cadou potrivit ce stârnește interesul atât unui copil cât și unui adult. Veți găsi păpuși pentru micile prințese și mașini pentru piloții curajoși, toate jucăriile stârnind curiozitatea și imaginația copiilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *