Pizza cu livrare rapidă de la Gambino’s Pizza

Gambinos Pizza

De multe ori se întâmplă să vii de la serviciu și să nu mai ai chef de făcut mâncare. Și dacă frigiderul este gol, e clar meniul din seara aceasta: pizza. Pentru unii deja este un stil de viață, așa-numita seară a pizzei, pentru alții este metoda de a scăpa de gătit pentru o zi. Oricare ar fi motivul o pizza este întotdeuna binevenită pentru toată lumea, de la copii până la oamenii în vârstă.

Este frustrant când efectuezi o comandă acum și ea ajunge peste câteva ore, timp în care îți piere tot apetitul. De aceea recomand Gambino’s Pizza, de unde vă puteți comanda delicioasa pizza pe care o veți primi rapid. Ei fac livrări în tot Bucureștiul, acoperind o zona întregă într-un timp record de la data preluării comenzii. Mai mulți prieteni mi-au făcut o vizită într-o seară și am ales să comand 3 Pizza Capriciosa de la Gambino’s Pizza, preferata mea. Am rămas plăcut surprinsă când a sosit comanda, într-un interval în jurul a 40 minute, ținând cont că era o seară de vineri. Și a doua surpriza a fost că în loc de 3 cutii de pizza erau 4 deoarece au o super promoție: la fiecare 3 pizza comandate cu același diametru primești una gratis (pe cea cu prețul cel mai mic din comandă și cu același diametru)! Chiar dacă au fost 4 pizza, mai mult decât comandasem, tot au fost devorate toate. Adică, nu poți să spui nu pizzei.

Pentru livrare pizza Gambinos în sectorul 3 am accesat www.gambinospizza.ro și am sunat la unul din numerele de telefon găsite acolo. Nu cred că a durat mai mult de un minut preluarea comenzii. Chiar dacă de fiecare dată am avut parte de livrări rapide, nu pot să precizez că pot exista condiții precum traficul aglomerat, vremea nefavorabilă sau suprasolicitare punctelor de livrare ce pot influența negativ durata livrării comenzii. Bineînțeles, aceste condiții le puteți lua și dumneavoastră în considerare la efectuarea unei comenzii. Adică în timpul săptămânii, în jurul orei 18 este un trafic infernal în București fiind ora de terminare a programului de lucru pentru foarte mulți oameni și prin urmare, o comandă efectuată acum are șanse destul de mari să întârzie mai mult. Până la urmă, pizza este livrată cu mașina, nu cu elicopterul (deși nu e o idee chiar rea atunci când ai stomacul gol).

În concluzie, alături de o mâncare delicioasă beneficiezi și de o livrare rapidă la Gambino’s Pizza, și poate ai norocul și de vreo promoție cu ceva în plus. Alegeți de pe site-ul lor preparatele dorite și comandați la numerele de telefon afișate acolo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *