O altfel de cerere in casatorie

baloane in cer

Saptamana trecuta am fost martora unei cereri in casatorie deosebite. Fiecare fata/femeie isi doreste ca in momentul in care va fi ceruta in casatorie sa fie ceruta intr-un mod cat mai inedit, asa cum au vazut ca se intampla in numeroase cazuri. Insa, trebuie sa recunoastem ca nu toti baietii/barbatii au astfel de initiative, deoarece ei nu pot intelege mereu importanta acestor lucruri pe are ei le considera „siropoase” au pur si simplu nu sunt genul care sa puna pret de asfel de lucruri chiar daca isi iubesc partenera. De aceea, cele care au intradevar parte de o cerere in casatorie speciala, se pot simti norocoase si cu adevarat apreciate.

Dupa cum spuneam, in blocul de vis-a-vis de blocul meu se pregatea intens „ceva”. Fac parte din acea categorie de persoane care isi petrec foarte mult in balcon. Cafeaua de dimineata se bea in balcon, alaturi de tigara desigur, iar serialul preferat este vizionat dupa cum va puteti de seama, tot pe balcon. Astfel, fara vreo intentie, iti este imposibil sa nu iti „spionezi” vecinii. Dupa cum spuneam, in timp ce imi savuram cafeaua, in blocul din fata era o agitatie continua la etajul 3. Circa 4, 5 persoane umflau de zor  baloane colorate si se lamentau continuu de cat de rau obosisera umfland intruna, iar masina de umflat baloane pur si simplu nu mai vroia sa functioneze. Mereu raman surprinsa de cat de bine se aud vecinii vorbind, desi distanta este una destul de mare si asta ma duce cu gandul pentru o secunda la ideea ca probabil toti ceilalti aud la fel de bine tot ceea ce se discuta si la mine in casa, si ma intreb daca exista ceva ce nu stim unii despre ceilalti. Dar imi revin usor din gandire si raman concentrata pe vecinii mei la care este o zarva foarte mare, care continua de ceva timp. Imi spuneam ca pentru sine ca probabil vor face o mare petrecere surpriza pentru un prieten pe care il sarbatoresc si iarasi gandul imi fuge spree ideea ca „macar sa aba gusturi muzicale bune sa ma pot delecta cu muzica pe placul meu”. Intru in casa, insa ma intriga ce se va intampla ulterior. Din cand in cand mai trag cu ochiul sa vad in ce stadiu este organizarea petrecerii, insa vecinii mei inca umfla la baloane si ma intreb de cate baloane au oare nevoie. Am insa siguranta ca va iesi ceva frumos.

Spre seara, inca nu se intunecase, aud galagie la scara, numeroase voci de tineret. Ma gandesc „vecinii incep deja petrecerea” si cum curiozitatea nu imi da pace ies pe balcon pentru a vedea un grup imens de domnisoare si baieti stand in fata blocului si uitandu-se catre etajul 3. Niciodata nu cred ca m-am bucurat mai mult ca in acel moment ca a invins curiozitatea mea. In secunda 2, de la etajul 3 a fost atarnata o arcada baloane imensa, multicolora, in forma de inimioara in mijlocul careia cu baloane albe era pusa intrebarea „Vrei sa fii sotia mea?”. Si atunci am realizat ceea ce se punea la cale de atatea ore. O domnisoara din mijlocul multimii era surprinsa si trecea prin tot felul de stari pana cand iubitul a coborat pentru a-si primi raspunsul dorit, care normal a fost un mare „DA”. In momentul in care cei doi s-au imbratisat numeroase baloane cu heliu au inceput sa pluteasca spre cer si m-am gandit in acel moment ca nu cred ca am vazut ceva mai frumos vreodata.

Am ramas profund impresionata si uimita in acelasi timp ca inca mai exista tineri care doresc sa isi impresioneze aleasa si recurg la astfel de gesturi marete, lucruri pe care orice fata/femeie le merita si de care ar trebui sa aiba parte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *