Achizitioneaza o cruce pentru farmacie de la Techno Fusion din Iasi

cruci-programabile16

In anul 2007, s-a infiintat in Iasi, in localitatea Valea Lupului, o companie romaneasca, SC Techno Fusion SRL, care se ocupa de producerea  si instalarea de panouri video, cruci electronice pentru farmacii, afisaje led, panouri tip banner, dispozitive luminoase pentru siguranta si semne rutiere, subansamble si componente, test systems.

Produsele realizate au o calitate inalta, care indeplinesc standardele europene. Acei clienti care vor sa iasa in evidenta sau care vor sa se faca cunoscuti apeleaza tot timpul la companie pentru realizarea produselor de care au nevoie.

Experienta solida de peste 10 ani castigata, echipa de peste 50 de angajati specializati, utilajele profesionale detinute, spatiile destinate productiei care au peste 1500 mp, duc la lucrari de inalta calitate intr-un timp foarte scurt  dar si la costuri reduse, foarte convenabile.

Fiecare faza de productie este tratata in mod responsabil si cu profesionalism. Clientii au parte de animatie, dinamism si multa stralucire. Portofoliul firmei insumeaza pana in prezent peste 1000 de clienti, atat firme din Romania cat si din Italia, Franta si Anglia.

In segmentul “cruce farmacie”, printre cei mai cunoscuti clienti se afla farmacii precum Ropharma, Help Net, Polisano, Farmaplus, Farmarom, Catena, Interfarm si multe altele din toata tara.

Preturile crucilor de farmacie sunt preturi mici, de producator. Techno Fusion realizeaza doua tipuri de cruci pentru farmacie: cruce farmacie programabila si cruce farmacie pre-programabila. Clientul poate alege culorile panourilor pe care le doreste, de exemplu, rosu, alb, albastru, portocaliu, verde. Panourile pot avea jocuri de lumini, peste 40 de animatii, pot sa indice ora, temperatura, anumite mesaje text, iar intensitatea luminoasa se poate regla pentru a fi cat mai vizibil trecatorilor.

Panourile publicitare cu tehnologie LED tip cruce farmacie au dimensiuni standard de 120×120, 100×100, 76×76, 32×32 cm, dar se pot produce si in functie de preferintele clientilor pe alte dimensiuni cerute, dar acestea trebuie sa fie multiplele modulului 16×32 cm.

Produsele achizitionate beneficiaza de 5 ani de garantie, iar compania garanteaza cel mai bun raport dintre calitate si pret.

Printre principalele servicii oferite de catre Techno Fusion, se includ: service panouri electronice cu leduri, asamblare componente SMD, proiectare PCB, vanzari componente electronice, transport si montaj.

Daca ai nevoie de unul dintre produsele firmei, contacteaza compania si cere consultanta imediat. O persoana specializata iti va oferi detalii utile pentru a alege solutia in functie de nevoile tale specifice. Datele de contact ale firmei Techno Fusion, precum si alte date importante se gasesc pe pagina lor web,  www.technofusion.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *