O mașină dichisită pentru o familie mulțumită

Volkskwagen Passat

Ai muncit, ai făcut economii și ți-ai cumpărat un Passat model nou ca să-ți poți duce copiii în siguranță la școală, la restaurant, în vacanțe la bunici și la mall. Ai avut grijă să fie o mașină de firmă bună, te-ai asigurat că e corespunzătoare din punct de vedere tehnic, sigură, rezistentă, cu airbag-urile funcționale, centurile de siguranță verificate și așa mai departe. Cu toate astea, mașina ta preferată nu mai arată la fel de bine ca la început. Arată puțin trist, puțin neglijată, parcă ți-a cam pierit cheful să te urci în ea.

Știi ce ai uitat?

Ai uitat că mașina e ca omul, dacă nu se îngrijește își pierde din strălucire și farmec. Ai uitat să dai atenție mașinii tale și ea s-a posomorât. Ai uitat să dai atenție la detalii, să ștergi fiecare firicel de praf și să scoți fiecare urmă de mânuțe grase așa cum o făceai la început. Și mai ales ai uitat că ai copii cu piciorușe pline de noroi, praf și apă care se imprimă peste tot în covoarele originale ale mașinii. Ai uitat să-ți protejezi achiziția cu un set de covorașe auto VW Passat de la PTC Auto.

Protecție înainte de toate

Mai nouă sau mai veche, mai de fițe sau mai modestă, mașina trebuie protejată de invazia lichidelor, resturilor de mâncare, prafului de orice fel care se aduce pe picioare și se impregnează cu ușurință în covoare. Nu-i de mirare că o mașină nouă arată trist după ceva timp. E de mirare că setul de covorașe auto VW Passat este de cele mai multe ori considerat ca o fiță și nu ca un lucru absolut necesar.

De ce să cumperi covorașe originale

Covorașele originale pentru Passat, recomandate de producători și fabricate de ei, sunt cele mai sigure împotriva uzurii mașinii pentru că au sisteme de prindere originale și sunt făcute exact pe dimensiunile mașinii. Sunt fabricate din cauciuc moale, care se pliază bine pe formele diverse și puțin complicate ale interiorului mașinii, au margini înalte, sisteme de prindere rezistente și în general prețuri bune. Chiar dacă ești tentat să cumperi seturi de covorașe de la orice benzinărie care îți iese în cale, mai bine nu o faci. Covorașele sunt în general din materiale foarte slabe, nu au sisteme de prindere, alunecă sub picioare și nu oferă niciun fel de protecție împotriva umezelii. Cele mai multe covorașe sunt doar de formă pentru că nu ajută cu nimic.

Comandă doar covorașe pentru Passat

Dacă ți-ai luat Passat, comandă covorașe auto VW Passat fără discuție. Te vor scuti de multă bătaie de cap atunci când trebuie să faci curățenie în mașină și de multe cheltuieli în plus atunci când trebuie să faci reparații. În plus, arată foarte bine, nu costă o avere, lasă mașina să respire, nu au miros de cauciuc și nu interferează cu designul. Acum poți lua fără griji copiii de la țară, poți căra liniștit plase, bagaje, lichide și tot restul necesar unei familii. Nu te vei mai certa cu nevasta pentru că s-a prelins borcanul cu lapte bătut de la țară și nici cu copiii pentru că și-au scăpat înghețata pe jos.

Ai un Passat curat și o familie fericită datorită covorașelor din cauciuc prinse cu grijă pe jos!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *