Revizia termopanelor, maxima rezistenta si izolatie

Geamuri casa

Fiind alegerea majoritatii proprietarilor de imobiliare din Cluj, geamurile termopan reprezinta o solutie eficienta si sigura pentru mentinerea unui spatiu calduros si luminos atat pentru locuinte cat si pentru companii. Se considera ca perioada de viata a usilor si ferestrelor cu geam termopan este de 10 ani, indiferent de strutura acestora, fie ea din PVC, lemn sau aluminiu. Insa, pentru a va asigura de longevitatea acestora este necesara o revizie periodica a termopanelor.

BP Grup Termopane Cluj ofera servicii de revizii termopane, pentru orice tip de sticla si orice structura. Datorita folosirii zilnice a ferestrelor sau usilor de termopan, acestea pot suferi diverse uzuri, insa prin asigurarea unei revizi o data la un an, puteti evita stricarea permanenta a termopanelor. BP Grup Termopane vine pe piata din Cluj tocmai pentru a implini aceasta nevoie, de a mentine o durata lunga de viata a sticlei si structurii termopanelor.

Cand vine vorba de buna ingrijire a termopanelor pentru o maxima utilitate a acestora sunt unii factori care trebuie luati in considerare:

  • Feroneria trebuie unsa, minim o data pe an, cu un ulei sau vaselina speciala pentru feronerie
  • Garniturile de cauciuc trebuie unse de 2 ori pe an cu substante pe baza de silicon
  • Ramele usilor si ferestrelor din termopan trebuie curatate cu solutii care sa nu zgarie sau sa produca avarii materialelor din care sunt realizate, PVC, aluminiu sau lemn
  • Revizie periodica a geamurilor termopan si a intregii structuri a acestora

Deoarece sunt unele actiuni pe care fiecare le poate face pentru a mentine longevitatea termopanelor, revizia acestora de catre o firma specializata asigura mentinerea in stare buna de functionare a termopanelor. BP Grup Termopane Cluj este una din firmele specializate in acest domeniu. Experienta de peste 15 ani in materie de termopane o recomanda pentru orice tip de servicii de instalare, revizii termopane sau reparatii.

Bineinteles, o manevrare atenta a fiecarei usi si ferestre din termopan va face ca acestea sa isi mentina utilitatea o perioada lunga de timp. De retinut, geamurile folosite zilnic au sanse mai mari de a se deteriora, in cazul acestora, o revizie anuala este necesara. Pentru a va asigura ca nu pierd caldura, nu fac condens si mai grav, nu lasa ploia sa patrunda in interior, apelati la servicii de revizii termopane periodic. Nu lasati sa apara probleme atunci can acest lucru poate fi evitat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *