Sunt urata si nu sunt buna de nimic

Psiholog Bucuresti

Norocul Mariei era ca avea prietene adevarate, foarte atente cu ea, iar acestea au fost alarmate de evaluarile negativiste ale fetei frumoase si inteligente:

-Sunt urata, cea mai urata si rea fiinta din univers. Nu sunt buna  de nimic!

Toate argumentele din lume erau demontate de incapatanarea fetei de a se crede inferioara tuturor. Din pacate, ea, care umbla mereu aranjata, incepuse sa se neglijeze, de aceea prietenele de suflet au facut consiliu cu tema “salvarea Marie”. In afara de faptul ca participa din ce in ce mai rar la iesirile lor in oras, venea cu fustele necalcate, cu tivul desfacut, nemachiata si cu parul ciufulit, iar cearcanele adanci demonstrau lipsa de odihna si excesele. Din pacate uneori mirosea a alcool si mergea clatinandu-se.

-Sufera mult ca a fost parasita, desi sincer, eu ma bucur ca a scapat de relatia acesta toxica, numai ca i-a anulat increderea si stima de sine. Daca va continua in stilul si ritmul acesta, se va degrada progresiv. Isi distruge viata!

-Este pacat ca o fata cu atatea calitati sa nu fie cel putin multumita de ele! Fetelor, stiti foarte bine ca eu, cea de azi, sunt rezultatul terapiei si acum ea are nevoie de cabinet psihologic bucuresti . Fostul ei partener a traumatizat-o psihic, in timp ce la mine abuzurile au fost combinate. Va marturisesc sincer ca daca nu as fi gasit un psihoterapeut asa de bun ca Florentina Matreata, as fi continuat sa cred in mod eronat ca partenerul care nu este gelos si nu-ti face scene in public la petreceri, nu te iubeste! A avut atata rabdare cu mine, am discutat ore intregi, a aplicat cele mai eficiente tehnici si proceduri, cert este ca mi-a redat increderea in mine, in oameni si in viata si m-a invatat sa traiesc cu placere fiecare zi.

De la cazul Mariei discutia a dus curand in prim-plan cabinetul psihologic bucurestean. Rezultatele stralucitoare ale specialistului determina un flux mare de pacienti, dar organizarea isi spune cuvantul, fiindca programarile sunt riguroase si nimeni nu este lasat sa astepte. Fosta pacienta le-a destainuit prietenelor ca psihoterapeutul i-a inspirit incredere maxima si a putut sa-si deschida sufletul fara rezerve in timpul orelor de investigatii si tratament si ca au fost folosite cele mai moderne si eficiente terapii, astfel ca de la o sedinta la alta simtea o usurare a poverilor spirituale pe care le purta de ani.

Rezultatele spectaculoase sunt roadele experientei si a parcursului profesional al psihoterapeutului, dar si faptului ca iubeste oamenii si ii considera cele mai minunate flori ale universului.

Se intelege ca au mediat intalnirea Mariei cu eliberatorul temerilor si sentimentelor de inferioritate din mintea sa cu succes. Amica lor isi revenea treptat si inflorea mai spectaculos de cat in vremurile ei bune. Avea in priviri o incredere neclintita in sine si aerul unui om care se adapta circumstantelor.

Astazi, Maria a avansat profesional fiind managerul unui lant de florarii de succes, se pregateste de nunta si isi doreste cel putin doi copii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *