Dialog indoliat

repatriere

-Alo. Ma puteti ajuta, va rog? De ieri nu mai am lacrimi sa plang si nu pot sa-mi adun gandurile, desi trebuie sa actionez urgent. Mi s-a intamplat o mare nenorocire.

-Buna ziua. In primul rand, vreau sa va spun ca voi astepta oricat este nevoie sa va opriti din plans. In al doilea rand, va transmit ca serviciul repatriere decedati germania este alaturi de dumneavostra, va transmite condoleante si va sta la dispozitie.

-Mama, mama mea draga si buna  a murit in Germania si vreau sa o aduc acasa, dar ma tem ca nu voi reusi niciodata, iar acesta era cea mai mare dorinta a ei. Dorea sa se odihneasca la cimitirul din sat langa parintii ei.

-Va rog sa nu va mai consumati ca mama dumneavoastra nu doreste sa suferiti atat de mult. Haideti sa clarificam problemele cu rabdare. Doriti sa veniti cu noi sau nu puteti sa va deplasati si sa supravegheati transportul funerar?

-As veni cu draga inima sa fiu cu ea pe drumul intoarcerii definitive in sanul pamantului de acasa, dar am frati mai mici de ingrijit, iar tata este coplesit de durere. Mi-a fost si frica sa sun la dumneavostra, fiindca multi vorbesc de preturi imposibile.

-Noi ajutam oamenii aflati in nenorocire, nu profitam de ei in momentele dramatice. Desi avem experienta si cei mai buni profesionistii, preturile nostre sunt competitive. Daca ma puteti asculta, va voi prezenta pachetul complet si perfect de repatriere. Iata ce servicii va asigura contractul pe care il semnati cu noi:

1) Intocmirea dosarului de repatriere. Stati acasa si aveti grija de cei dragi ramasi in viata, fiindca noi ne ocupam de tot. Realizam toate actele, facem rost de toate aprobarile, la nevoie traducem documente in limba germana ca sa va aducem legal fiinta cea mai draga acasa.

2) Toaleta decedatei. Spalam mortul cu grija, ii taiem unghiile, il imbalsamam si il imbracam ca tinuta sa sa fie decenta la intalnirea postuma cu cei dragi. Sicriul metalic ca si cel din lemn si crucea vor fi furnizate tot de noi. Asezam trupul neinsufletit in sicriu imbracat in haine curate si elegante si toate obiectele specifice ritualului. Vom cosmetiza chipul drag ca imaginea sa sa nu fie un soc pentru cei care au cunoscut-o.

3) Transportul este securizat si decent. Soferi cu inalta tinuta morala si profesionala conduc atent si daca doriti va informeaza punctual despre traseu. Manipularea sicriului (va dati seama ca este destul de greu sa porti pe brate un sicriu metalic, asezat in altul din lemn si trupul neinsufletit!) este realizata tot de echipa noastra.

4) La cerere suntem alaturi de dumneavostra si in ziua inmormantarii, asigurandu-va transportul funerar si organizarea praznicului.

Vom face totul la superlativ ca si cum am aduce pentru noi o persoana draga de departe, iar pretul nu trebuie sa va sperie, fiindca vi-l comunicam pe loc, daca ne spuneti exact unde locuiti.

-Imi promiteti ca totul va fi bine, iar mama va ajunge repede la noi?

-Va dam cuvantul de onoare ca asa va fi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *