O echipa pentru binele blocului dumneavoastra

administrator de bloc

Va rog sa aveti putina intelegere pentru admistratorul blocului dumneavostra si sa fiti recunoscatori pentru tot ce a facut sa traiti in confort! Evident ca au existat disfunctii si balbe in organizare, dar omul generos priveste partea plina a paharului!

Nu-i deloc usor sa fii administrator bloc , sa te ocupi de unul singur de reparatii, sa colectezi banii de la locatari si sa achiti toate serviciile, iar dupa aceea sa le justifici si toate cheltuielile! Stiti bine ca in realitate se mai gasesc si sabotori, in plus este greu sa faci fata individual unei munci ce presupune existenta unei echipe.

De multe ori, administratorul blocului si-a neglijat propria gospodarie ca totul sa mearga struna. Acum, cand doreste sa se retraga, cand spune ca nu mai poate sa se ocupe, eliberati-l din functie si inlocuiti-l cu Neoadmin.ro, echipa care va depune toate eforturile sa duca functionalitatea imobilului dumneavoastra la cote maxime.

Este o firma de incredere a carei afacere s-a extins permanent de la aparitie pana in prezent. A semnat si semneaza contracte cu multinationale si supermarketuri si malluri, tocmai fiindca dispune de capacitatea de a desfasura o munca titanica, axata pe directii diferite: reparatii si intretinere tehnica, verificari si inlocuiri ale instalatiilor in spatiul public, colectarea taxelor si achitarea utilitatilor, insotite de o evidenta transparenta a cheltuielilor, reparatii/verificari ale lifturilor, scarilor, geamurilor si ferestrelor de pe holuri, izolatii, zugraveli, pregatirea pentru iarna.

In plus, dispun de un serviciu permanent de reclamatii si cereri si raspuns instant la toate solicitarile, mai direct fiind spus nu au duminica libera, Craciun, Paste sau Revelion.

Dupa o colaborare de durata si serviciile vor fi personalizate, in prezent existand o taxa modica de administrare de 12, 5 lei de apartament pe luna.

Asta nu-i tot. Echipa despre care am vorbit inspecteaza periodic spatiile comune si in cazul in care locatarii nu semnaleaza difunctii face lista de prioritati si trece urgent la rezolvarea lor.

Ea pune in ordine dosarul Asocietiei de Locatari, raspunde in fata tuturor controalelor si face totul legal.

Cartiere intregi din Bucuresti si 80% dintre malluri sunt administrate cu succes de Neoadmin.ro.

Evident ca lista clientilor nu ar fi asa de lunga, daca nu s-ar fi dovedit de-a lungul timpului: seriozitate maxima, disponibilitate, spirit gospodaresc si cpacitate de organizare.

Neoadmin.ro este administratorul colectiv, care nu pleaca in concedii lasand blocul de izbeliste, ci trece periodic pe la fiecare dintre cladirile aflate in adminsitrarea sa, colecteaza date si ia deciziile potrivite ca spatiul sa fie securizat si gradul de confort maximizat.

Trecerea de la adminstrarea asigurata de o persoana, la cea in echipa reprezinta un adevarat salt calitativ care va fi resimtit in mod direct de catre locatari.

Este o mare realizare pentru Romania ca o astfel de firma a aparut si in tara noastra, ca sistemul de administrare blocuri de catre o persoana incapabila sa faca fata tuturor solicitarilor este pe cale sa dispara, lasand loc administrarii in echipa a spatiilor locuibile aflate la comun.

Viitorul apartine firmei Neoadmin.ro.!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *