Bucuria jucăriilor în industria de astăzi

jucarii copii

Fără nici un dubiu, descoperirea și joaca cu jucării noi este captivantă atât pentru copii, cât și pentru adulți. Conform unui studiu, americanii au cheltuit 22 de miliarde de dolari pe jucării în 2014. Găsim online figurine de acțiune, mașini de jucărie, păpuși, jucării digitale, LEGO, piese de construcții și lista merge mai departe. Sunt destul de valoroase încât să ne devotăm banii, timpul și spațiul din living pentur ele. Jucăriile pentru copii fac parte din viața noastră de zi cu zi.

Magazinul online de jucării, ce poate fi accesat pe www.jucariileluiandrei.ro, oferă o gamă diversă de jucării pentru copii, atât din trenduri noi cât și cele clasice, așa că profită de prețurile bune și calitatea înaltă a acestora.

Jucăriile: timpuri fericite, amintiri fericite

Gândește-te la trei cele mai fericite amintiri din copilăria ta. Au fost implicate jucăriile? În amintirile mele se regăseau niște jucării LEGO, o mașinuță cu telecomandă și faimosul board game Monopoly. Toate acestea sunt niște jucării care există și în zilele noastre.

Definiția unei jucării ar putea include orice obiect folositde un copil pentru a se juca. Nu există reguli și limite în modul în care poate un copil să folosească o jucărie. Imaginația unui copil este singura limită.

Conform unui studiu, doar 6 piese LEGO pot fi combinate în 102,981,500 diferite moduri. Jucăriile LEGO sunt în topul celor mai bune jucării pentru copii din toate timpurile.

De ce este importantă joaca în dezvoltarea copiilor?

Copiii își construiesc abilitățile natural prin intermediul jocului. Aceștia își practică abilitățile cognitive, emoționale și sociale, precum gândirea creativă, comunicarea verbală și non-verbală, conștientizarea spațială și a corpurilor, empatia, adaptibilitatea, luarea alegerilor și altele. Aceste jucării pentru copii, promovează jocul de roluri, copiii pot învăța vocabularul specific anumitor subiecte și să exerseze scenarii din viața reală pentru a descrește anxietatea și a stimula încrederea.

Prin intermediul jucăriilor, permiți copiilor să încerce o mulțime de experiențe, contexturi și provocări în structura sigură în care se află colaborând cu alți copii. Cel mai important aspect care leagă jucăriile de dezvoltare este că aceștia sunt în general responsabili de experiență pe întreaga durată a jocului. Jucăriile sunt distractive și distracția este importantă în dezvoltarea copiilor.

Ce urmează să se întâmple în industria jucăriilor?

Unele jucării, precum LEGO, vor fi favoritele copiilor timp de generații. Jocurile precum șah sau table vor rămâne cel mai probabil în mâinile copiilor copiilor noștri. Jocurile digitale adaugă noi moduri de a experimenta jocurile în industria jucăriilor.

Un lucru alarmant este că, copiii din ziua de azi nu mai fac distingeri clare între joaca digitală, pe jocuri pe pc sau playstation și joaca fizică. De aceea ar trebui să le oferim întotdeauna jucării fizice copiilor noștri pentru a-i scoate din lumea digitală.

În industria jucăriilor din ziua de azi, părinții și copii au atât de multe opțiuni din care să aleagă, încât acest proces poate deveni copleșitor. De aceea, deși este distractiv să urmărești trendurile industriei și să cumperi ultimele modele de jucării, este mai important pentru părinți să observe ce jucării să adauge în cutia de jucării actuală a copiilor lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *