Telemunca și externalizarea serviciilor de protecția muncii

siguranta si securitatea muncii

În timp ce mediul de afaceri din zilele noastre devine tot mai popular, companiile sunt puse față în față cu o creștere a programului de muncă neobișnuit. Indiferent dacă este vorba de un consultant ce întreține un birou de acasa, sau unul de călătorii, care își face mare parte din muncă în aeroporturi și camere de hotel, angajatorii înțeleg nevoia angajaților de a sta conectați cu biroul tot timpul zi și noapte din orice locație.

În răspunsul acestor nevoi, afacerile devin tot mai interesate de telemuncă, adică munca de la domiciliu, ceea ce le oferă angajaților flexbilitatea pe care și-o doresc în timp ce sunt foarte productivi.

Accesul la distanță și telemunca, cu toate acestea, nu sunt soluții ușor de implementat. Când rețeaua corporate este deschisă la un acces extern, apare un număr de riscuri de securitate, severitate care este de multe ori scăzută datorită faptului că angajații accesează rețeaua. Spre exemplu, un intrus, ar putea să găsească destul de ușor modalități de a ataca o rețea, compromițând-o în mod direct.

Întrucât abilitatea muncii de la domiciliu nu mai este o opțiune în multe afaceri, atât managerii din cât și cei operaționali, iau măsuri pentru a face acest proces cât mai sigur posibil. Aceste măsuri includ, dar nu sunt limitate la : definirea și păstrarea unor reguli care se adresează strict securității; alegerea unei companii externe pentru protecția muncii București; implementarea lucrurilor învățate și transformându-le în obiceiuri și multe altele. FIecare dintre aceste măsuri este discutată cu angajatul încă de la interviu.

De aceea când vine vorba de protecția muncii, securitatea acesteia și situații de urgență, cei de la Euramis Consulting sunt oamenii potriviți care sunt la dispoziția clienților cu cele mai bune servicii. Aceștia oferă servicii de securitatea muncii de cea mai înaltă calitate, așa că telemunca nu mai este o sarcină copleșitoare pentru angajatori.

Cei de la Euramis Consulting au pregătit o platformă online de e-learning foarte avantajoasă pentru cei care decid să se implice în telemuncă.

Concluzii

Telemunca devine tot mai populară și iese tot mai mult în evidență, în timp ce angajatorii își doresc să își mențină productivitatea și angajații cer un program tot mai flexibil. Aafacerile care externalizează serviciile de protecția, securitatea și sănătatea muncii, fac alegerea potrivită, fiindcă telemunca devine unul dintre cele mai bune soluții. Oferind soluții de telemuncă cu atenție la securitatea informațiilor, aceste companii care abordează acest concept, vor fi capabile să facă față provocărilor accesului de la distanță și să se adapteze la probleme ce pot să apară în tehnologie și conectivitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *