Este rentabila achizitionarea unui Iphone X?

iphone x

Iphone X este modelul de telefon ce isi propune sa schimbe modul in care arata un smartphone atat din punct de vedere estetic cat si din punct de vedere al dotarilor. Privind din acest punct de vedere, multi pasionati de gadget-uri si in special de produsele realizate de catre cei de la Apple se grabesc sa intre in posesia unui Iphone X. Insa, privind din punct de vedere financiar, Iphone X nu mai pare o achizitie tentanta. Cu toate acestea, numarul celor care doresc achizitionarea unui Iphone X este in continua crestere motiv pentru care intrebarea din titlul acestui articol apare pe buzele multor persoane ce doresc achizitionarea unui Iphone X. Analizand obiectiv, raspunsul la aceasta intrebare este da, se merita achizitionarea unui Iphone X. De ce? Datorita urmatoarelor motive:

  • Ecranul OLED Super Retina este unul dintre motivele pentru care achizitionarea unui Iphone X este o investitie foarte buna. Zic acest lucru pentru ca in viitorul apropiat nu cred ca va mai fi lansat un smartphone care sa ofere o rezolutie mai buna precum si culori mai realiste decat Iphone X. De asemenea, gradul de luminozitate precum si contrastul oferit de catre acest ecran fac ca Iphone X sa merite toti banii, pana la ultimul banut.
  • Prin achizitionarea unui Iphone X nu trebuie sa iti mai faci griji de faptul ca nu ai cu ce imortaliza cele mai importante momente din viata ta deoarece acest smartphone utilizeaza cea mai avansata tehnologie foto. Datorita acestei tehnologii obiectivul camerei Iphone X are o deschidere mai larga. Chiar daca acest lucru este insesizabil pentru multi dintre cei care vor utiliza Iphone X, aceasta noutate face ca momentele imortalizate prin intermediul Iphone X sa contina cat mai multe detalii si sa fie mult mai clare. Posibilitatea de a putea face poze in modul portret cu ajutorul camerei frontale precum si faptul ca, calitatea pozelor nu este afectata de gradul de luminozitate sunt alte motive ce fac ca achizitionarea Iphone X sa fie o investitie buna.
  • Face ID este ultimul motiv pe care il voi prezenta in cadrul acestui articol. Acest lucru nu inseamna ca in afara de acesta nu mai exista si alte avantaje ci doar ca eu am ales sa prezint doar cateva dintre motivele pentru care Iphone X este o investitie buna. Face ID inlocuieste Touch ID, sistemul de deblocare a telefonului prin intermediul recunoasterii amprentei. Noul sistem este bazat pe recunoasterea faciala, ceea ce face ca Face ID sa fie un sistem mult mai sigur decat Touch ID.

In concluzie, chiar daca Iphone X este comercializat la un pret destul de mare, din punctul meu de vedere calitatea si avantajele oferite de catre acest telefon fac ca pretul cu care este comercializat sa nu mai para atat de mare. Odata cu achizitionarea unui Iphone X este necesarea si achizitionarea unei huse iPhone X, aceasta achiztie putand fi efectuata de la BrandGSM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *