Conex Clean – specialiștii în curățenie

Curatenie birou

Curățenia spațiului în care stăm are o importanță destul de mare mai ales în privința sănătății deoarece praful și alți alergeni pot declanșa multiple stări patologice. În era tehnologiei și a dezvoltării serviciilor au apărut numeroase firme de curățenie ce ne oferă serviciile lor pentru a putea să ne bucurăm de mai mult timp liber. Trebuie să recunoaștem, nu întotdeuna suntem dornici să facăm curățenie, mai ales atunci când știm cât timp durează o curățenie generală în toată casa.

O astfel de firmă este Conex Clean, ce are sediul în București. Aceștia prestează servicii de curățenie și DDD folosind personal calificat și substanțe avizate de către ministerul sănătății. Atăt casa cât și locul de muncă sunt locurile unde vă petreceți cea mai mare parte a timpului. De aceea este foarte important ca acest timp să fie petrecut într-un mediu curat și dezinfectat, unde mobila, geamurile, mocheta, aparatele electerocasnice și așa mai departe vor străluci de curățenie. Este bine să apelați la firma de curățenie Conex Clean pentru că ei sunt profesioniști și se vor asigura că biroul sau casa ta vor fi curate, vor mirosi plăcut și mai ales, vor fi dezinfectate.

Optați pentru contractarea firmei de curățenie Conex Clean pentru compania dumneavoastră și astfel le veți asigura angajaților dumneavoastră un mediu curat, dezinfectat, propice creșterii randamentului angajaților. Un astfel de mediu, fără praf pe birou, fără alergeni sau alți microbi, cu grupuri sanitare dezinfectate, cu mochete și pardoseli curate, fără gunoi menajer, va asigura o bună stare de sănătate angajaților cu diverse alergii și astfel aceștia nu vor mai lipsi. În plus, dacă optați pentru curățenie birouri,  veți scăpa de multe griji în ceea ce privește personalul de curățenie și produsele ce trebui folosite. De multe ori se întâmplă să cheltuiți sume destul de importante pentru produse ce nu sunt potrivite sau nu sunt eficiente. Personalul Conex Clean va folosi mereu produse profesioniste adecvate fiecărui tip de suprafață.

Printre serviciile pentru care mai puteți opta de la Conex Clean se numără și curățarea mochetelor, a terenurilor virane, subsoluri insalubre, curățenie după constructor, curățenie hale industriale, curățenie Asociații de Proprietari și Ansambluri Rezidențiale și servicii DDD. Scopul firmei de curățenie Conex Clean este de a ne depăși așteptările prin metode inovatoare de curățare, dezinsecție, dezinfecție și deratizare, împreună cu echipamentele și produsele de calitate pe care le folosesc, toate ducând la îmbunătățirea serviciilor și la reducerea termenului de execuție al lucrărilor.Pentru ei „calitatea înseamnă să faci lucrurile foarte bine chiar și atunci când nimeni nu se uită”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *