Haemmer HF-03 Prudent Chronograph

barbat cu ceas

Noua colectie a brandului Haemmer face parte din colectia de ceasuri barbatesti ce este dedicata stilului Casual / Fashion, marca de origine germana produce ceasuri elitistece ofera un confort revolutionar la purtare.

Acest brand rebel produce ceasuri Haemmer gandite special pentru mintile transcedentale, denumirea noii colectii de ceasuri estePrudent Chronograph.

Ceasul Haemmer HF-03 Prudent Chronograph iese din anonimat prin intermediul dimensiunilor ceasului. Acesta are un design extravagant iar dimensiunile sale intrupeazamarimeapeste medie a incheieturii bratului uman.

Ceasul Haemmer HF-03 Prudent, Chronograph de ceasuri dama se diferentiaza de celelalte ceasuri Fashion prezente pe piata prin intemrediul dimensiununilor sale specificesi a claritatii culorilor si claritatii linilor ce contureza ceasul.

Carcasa ceasului Haemmer HF-03 Prudent Chronographare forma rotunda, cadranul sau este de culoare neagra si are inscriptionate pe suprafata sa cifre romane supradimensionate de culoare gri, iar display-ul ceasului este unul clasic. Geamul ceasului este construit din cristal mineral durificat, este un material rezistent zgarieturi, ceasul este prevazut cu indicatori luminescenti si indecsi luminescentide culoare galbena, carcasa ceasului are atat in latime cat si in inaltime 50 mm, grosimea carcasei este de de 14 mm, capacul ceasului este infiletat, iar odata cu achizitionarea acestui ceas vei primi o garantie pe o perioada de doi ani.

Mecanismul ceasului este quartz, carcasa ceasului este din otel inoxidabil, cantareste 230 grame, acest mecanism quartz are componente electronice, timpul este masurat sub aspect mecanic, acesta este un ceas care nu are rezistenta la interactiunea cu apa.

Bratara ceasului este din piele, culoarea curelii ceasului este maro, inchiderea ceasului se face prin intermediul unei catarame de tip fluture, ceasul indica data are cronograf, indica orele, minutele si secundele. Achizitioneaza cel mai avantajos model de ceasuri dama sau ceasuri barbati al brandului Haemmer. Acest brand scoate pe piata modelele de ceasuri de mana prezente pe piata in editie limitata, brandul Haemmer are doar 999 de exemplare expuse spre vanzare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *