6 motive bune pentru a alege Ina Ferestre in materie de tamplarie din PVC

Tamplarie PVC Iaslovat, Suceava - INA Ferestre

Dorinta de a cumpara ferestre si usi din PVC nu este cu adevarat dificil de realizat atunci cand cunosti cat este de benefica aceasta tamplarie.

Din atat de multe feluri de tamplarie PVC  din care poti alege, cel mai bine este sa ii alegi pe cei de la Ina Ferestre, (www.inaferestre.ro) asta fiind o alegere inteleapta. Cateva motive bune pentru a cumpara ferestre si usi de la ei sunt:

Economisirea de energie– Proiecteaza-ti casa cu ferestre cu geam dublu instalate corect. Protejarea impotriva scaparii de aer din locuinta ta inseamna ca este nevoie de mai putin aer cald pentru a mentine constant temperatura camerei, ceea ce inseamna mai putina munca pentru sistemul tau de incalzire. Vei vedea o reducere reala a facturilor la incalzire, in timp ce casa este calda si confortabila.

Intretinerea redusa – un lucru important referitor la ferestrele si usile din PVC este ca acestea nu necesita vopsire. O curatare usoara folosind apa calda si detergent este tot ceea ce trebuie sa faci pentru a-ti pastra curate ferestrele.

Durabilitatea – Nu exista nici o indoiala cu privire la durata lunga de viata a ferestrelor si a usilor din PVC. PVC-ul, prin natura sa, este un material plastic dur, incapabil sa fie distrus cu usurinta, motiv pentru care este utilizat pentru conducte si alte lucrari de constructii unde acest tip de material este mai mult decat necesar. Spre deosebire de lemn, PVC-ul nu poate fi rasucit, nu putrezeste  si nici nu se cojeste.

Costuri competitive – Costurile implicate in fabricarea ferestrelor si a usilor din PVC sunt mai mici decat costurile implicate in realizarea tamplariei din lemn, in special datorita faptului ca se foloseste mai putina energie. Acest lucru se resimte direct in buzunarul consumatorului, iar la Ina Ferestre vei gasi preturi foarte bune pentru tamplarie PVC Suceava.

Caracteristicile de securitate – Majoritatea proprietarilor de case sunt preocupati de securitatea lor si vor sa aiba un nivel adecvat de siguranta. In timp ce instalarea unei alarme este primul pas, gama de caracteristici de securitate incorporate in ferestre si usi nu trebuie ignorata. De la diferite racorduri de articulatie la sisteme de blocare in mai multe puncte, securitatea ferestrelor este o caracteristica frecvent solicitata, iar Ina Ferestre iti garanteaza si acest aspect.

Rezistenta la apa – Tamplaria din PVC nu doar ca este rezistenta la apa, ci este rezistenta si la intemperii. Ferestrele din PVC Ina Ferestre se comporta bine in orice fel de vreme si nu sunt afectate de inghet, de soarele fierbinte, de aerul uscat sau de orice alte conditii meteorologice extreme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *