Cum să alegem lavoarul şi blatul potrivit pentru baie

lavoar baie

Fie că plănuiți o renovare a băii, sau sunteţi în procesul de vă construi baia, alegerea blatului și a lavoarului este un proces ce implică ceva mai mult decât alegerea unei bucăți de mobilier. Sunt câteva lucruri ce trebuiesc luate în cosiderare în aceste cazuri, pentru a face alegerea perfectă pentru baia dumneavoastră.

Aceste 2 elemente sunt de cele mai multe ori piesele centrale ale unei băi. Din acest motiv, trebuie să vă răspundeţi la câteva întrebări principale înainte să consideraţi opţiunile de pe piață. Mai mult decât atât, puteţi găsi experţi în showroom care să vă ajute cu această alegere.

CÂT SPAŢIU AVEŢI LA DISPOZIŢIE?

În acest caz, trebuie să luaţi în considerare 2 puncte de vedere diferite când vine vorba de spaţiu. Gândiți-vă la câte obiecte păstraţi de obicei pe acestă zonă și cât spaţiu de depozitare aveţi pentru restul obiectelor. După ce aţi răspuns la acestă întrebare, trebuie să luaţi în considerare și spaţiul pe care îl aveţi în camera de baie. Dacă aveţi o camera mai mare, recomandăm să optați pentru un blat de mărime mai mare pentru a avea spațiu în plus pentru obiectele de toaletă. Dacă spațiul vă permite, pentru copii se recomandă instalarea unui lavoar mai mare, deoarece copiii pot fi puţin mai neîndemânatici sau năzdrăvani când vine vorba de apă.

CE DESIGN URMĂRIȚI ÎN CAMERA DE BAIE

Este foarte important ca obiectele de mobilier să fie integrate în design-ul general al băii. Din acest punct de vedere, aveţi o varietate de opţiuni când vine vorba de mărimi, tipuri diferite de mobilă și culorile în care acestea sunt oferite.

Ce mai trebuie luat în considerare sunt și materialele pe care le alegeţi pentru mobilier. Dacă este o baie de familie, mobilierul va avea mult mai multe obiecte și va fi folosit mult mai des. În acest caz trebuie să consideraţi un material ușor de întreținut și curăţat. Din acest motiv, recomandăm în aceste băi un design mai minimalist, pe când în băile de oaspeţi puteţi opta pentru mobilier cu un design mai elegant.

CINE VA FOLOSI ACEST MOBILIER

Pentru cine este dedicată camera de baie? În funcţie de asta, trebuie să alegeţi nu numai design-ul, mărimea și materialele, dar și felul în care este instalată mobila. Trebuie considerată și înălţimea la care este instalată mobila, iar în acest caz este important să comunicați expertului dacă va fi folosită și de către copii. În cazul în care baia este pentru copii, puteţi instala un mobilier cu acces uşor sau rafturi deschise.

Dacă este o baie matrimonială, se pot instala 2 lavoare pe blat, unul pentru El și unul pentru Ea. În aceste cazuri se poate opta și pentru un mobilier de lemn.

Indiferent de ceea ce căutaţi, nu uitaţi cele mai importante considerete în alegerea acestui colț al camerei de baie: buget, necesităţi și stilul decorativ. Știind ceea ce vă doriţi și aveţi nevoie, va fi mult mai ușor să faceți alegerea potrivită dumneavoastră. Cu multitudinea de opțiuni pe piață în acest moment, nu ezitați să apelați la sfatul experților din showroom-ul Jolly pentru a vă asigura că faceți cea mai bună alegere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *