4 recomandări de cadouri utile pentru prima vizită la un nou-născut

Prima întâlnire cu un nou-născut poate fi emoționantă și plină de surprize. Dacă ești, la rândul tău, părinte, vei simți cu siguranță bucuria ce plutește în aer. Altfel, vei tremura de emoții și cu stângăcie cu ocazia primei vizite. Trebuie să ai în vedere și că o vizită nu este completă fără un cadou de bun venit.

Iată câteva recomandări care să te scoată din impas în cazul în care nu știi ce îi trebuie unui bebeluș.

Accesoriile pentru pătutuț sunt de nelipsit din camera unui copil și de multe ori noii părinți nu se preocupă și de aceste detalii. Te poți orienta către un carusel muzical, pe care îl găsești pe https://www.babyneeds.ro/carusele-muzicale/ și poți opta chiar pentru unul portabil. Părinții vor fi cu siguranță fericiți de efectele magice ale muzicii liniștitoare ale caruselului. Poți, de asemenea, alege și alte jucării muzicale și interactive, cu certitudinea că vor fi utile oricând.

Aspiratoarele nazale sunt un echipament binevenit pentru părinții nou-născuților, atât de necesar în primele luni de viață. Nu pare cel mai atrăgător cadou, ce-i drept, însă pentru început ai garanția că este folositor. Există o gamă destul de largă de astfel de aparate, dar și de altele necesare pentru sănătatea bebelușului pe care le poți găsi AICI, în funcție de bugetul pe care îl ai.

Un cadou excelent și practic poate fi pernuța pentru colici. Dacă nu știi din experiența de părinte proprie, cu siguranță ai auzit de cât de incomozi și de neevitat sunt colicii. O pernuță ce poate alina durerile bebelușului și îngrijorarea mamei va deveni cel mai apreciat cadou la momentul potrivit. Acum poți găsi modele variate în culori tot mai plăcute la care va fi greu să te hotărăști.

Hainuțele sunt probabil cel mai dificil de ales cadou pentru cei mici. În primele luni de viață, vei vedea că bebelușul va crește cât alții în zece. Așadar, dacă te orientezi către articole de îmbrăcat, poți cumpăra fără griji pentru vârste mai mari, căci va ajunge să le poarte mai curând decât te aștepți. De recomandat este să nu cumperi pentru vârsta exactă pe care o are, în special pentru că mergi în prima vizită și nu știi măsurile precise. În timp și cu cât va crește, cu siguranță nu te va opri nimeni din a-i aduce cât mai multe haine.

Indiferent de ce cadou alegi, ține cont de nevoile părinților. În prima parte a vieții, cel mic nu va aprecia și împărtăși personal bucuria primirii unui dar. Cu toate acestea, vei ști cu siguranță cât de folos le va fi părinților faptul că te-ai gândit la ei și la ce le lipsește din trusa pentru nou-născuți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *