Tips &Tricks: 5 sfaturi INEDITE pentru tătici cool

Acasă, la birou sau în excursii, nu-ți poți lua niciodată concediu de la a fi tătic. Dar ce faci atunci când trebuie să fii un tătic cool? Cine face aceste reguli și cum trebuie să le urmezi?
Meseria de tătic are, ce-i drept, câteva reguli scrise și multe altele nescrise, pe care ești nevoit să le respecți tot timpul. Te poate surprinde să aflii că cei care impun aceste tendințe sunt chiar copiii. În micul lor univers pe care și-l creează, speră ca tăticii să fie și să se poarte precum cei mai îndrăgiți eroi de poveste. Ca atare, nu-ți poți dezamăgi nici în această privință copilul, deci trebuie să devii cel care arată și miroase incredibil de fiecare dată, spune cele mai amuzante povestioare și cu care se distrează cel mai bine.

Iată 5 sfaturi pentru a deveni cel mai cool tătic:

1. Tații cool se îmbracă mereu bine atunci când merg la ședințele cu părinții, la joacă în parc sau la aniversările prietenilor lor. La rândul tău, trebuie să arăți că îți pasă de ceea ce cred copiii și ceilalți părinți. Pentru următoarea ieșire alături de cel mic, incearca sacourile barbatesti de la BMAN. Copilul va fi nespus de mândru de apariția ta deosebită!

2. Un alt lucru pe care tații cool îl fac este să cumpere cele mai surprinzătoare cadouri. Copilul tău se poate plictisi oricând de hainele noi, de jocurile video sau de o bicicletă, însă nu poate rămâne indiferent în fața unei trambuline. Dacă ai spațiu în grădină, intră pe Hitmag.ro și comandă chiar acum un cadou de neuitat pentru cel mic și prietenii săi. Acest cadou te poate salva din impas cu orice ocazie.

3. Iți dorești să construiești cât mai multe amintiri alături de copilul tău? Atunci trebuie să mergeți împreună în cel puțin o excursie la munte! Copilăria este perioada de care cel mic își va aduce aminte tot timpul, mai ales dacă și-o petrece alături de părinți activi și mereu gata de aventuri. Planificați împreună o escapadă pe munte și arată-i cât de frumoasă este natura!

4. Pentru a deveni un tată cu adevărat cool, trebuie să fii la curent cu toate jocurile, jucăriile și tendințele în materie de tehnologie. Dacă pare prea exagerat, amintește-ți că trăiești în era tehnologiei și totul se demodează la fel de repede precum apare. De aceea, eroii de desene animate, cărțile, jocurile video și gadget-urile care apar mai des decât te-ai aștepta trebuie să se afle pe lista ta scurtă de cunostințe pe care să le actualizezi mereu.

5. Nu în ultimul rând, orice tătic care vrea să fie de treabă, trebuie să se împrietenească și cu amicii copilului său. Învață-le numele, întreabă-ți copilul care sunt jocurile lor preferate și scoate-i din când în când în oraș. Cei mici te vor privi cu admirație și vor găsi în tine un aliat și un prieten de nădejde oricând.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *