Avantajele blaturilor din Corian

Corianul este un material creat pentru prima oara de catre DuPont in anii 1960 si de atunci a devenit popular pentru o gama larga de aplicatii, printre care pentru blaturi mobila baie si pentru blaturi mobila bucatarie. Blaturile din Corian au mai multe beneficii, cateva dintre ele fiind:

Versatilitate

Unul dintre cele mai bune lucruri despre blaturile din Corian este ca acestea sunt extrem de versatile. Materialul este tehnic un material plastic si poate fi turnat intr-o varietate de forme si presat in diferite grosimi. Aceasta inseamna ca este ideal pentru utilizare in aplicatii multiple si se poate potrivi practic oricarei camere pe care intentionezi sa o amenajezi.

Cost eficient

Un alt avantaj deosebit al blaturilor Corian este ca acestea sunt foarte rentabile. In timp ce acestea costa initial putin mai mult fata de alte optiuni, ele nu sunt chiar optiunea cea mai scumpa, iar faptul ca acestea sunt foarte durabile inseamna ca esti sigur va le vei utiliza la capacitatea lor maxima. Acest lucru este deosebit de avantajos in domenii precum bucataria sau baia, locuri care sunt susceptibile de a beneficia de o mare utilizare si de asemenea trebuie sa dureze mult timp. Acest lucru semnifica faptul ca atunci cand cumperi blaturi din Corian nu beneficiezi numai de un produs de calitate, ci beneficiezi si de avantajele sale pentru o lunga perioada de timp.

Pot fi reparate

Altceva care trebuie avut in vedere atunci cand vine vorba de blaturile de lucru este impactul utilizarii durabile asupra lor. Uneori poti gasi ca blaturile de lucru substandard se vor deteriora relativ repede si vor avea nevoie de inlocuire mult mai devreme decat ai sperat. Unul dintre avantajele blaturilor de lucru Corian este ca acestea sunt foarte puternice, astfel incat sunt mai putin susceptbile de a fi deteriorate in primul rand, dar chiar daca acestea intampina orice daune, acestea pot fi reparate, in general, foarte usor. De exemplu, marea majoritate a petelor de pe blaturi pot fi usor indepartate cu un tampon de curatat si o masina de curatat bucataria sau baia si, deoarece materialul este durabil, este mult mai putin probabil ca acesta sa se zgarie.

Arata bine

In cele din urma, atunci cand alegi blaturile din Corian pentru bucatarie sau pentru baie, vei dori in mod natural ca acestea sa para uimitoare si sa se potriveasca cu decorul restului camerelor. Acesta este un lucru pe care il poti obtine cu usurinta cu aceste blaturi, deoarece ele vin intr-o gama imensa de culori. De exemplu, pe langa culorile traditionale de lucru, cum ar fi nuantele de granit poti obtine si altele mai neobisnuite, cum ar fi purpuriu, rosu si portocaliu. Acest lucru inseamna ca poti satisface cu usurinta orice gust si stil de decor cu blaturile Corian.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *