4 motive pentru care să alegi web design pe WordPress

WordPress este un CMS şi o platformă de blogging. Un procent foarte mare de site-uri folosesc WordPress la nivel mondial. Cu toate acestea, WordPress nu este singurul CMS disponibil, aşa că de ce să alegi o companie care îţi fac website-ul în WordPress şi să nu alegi o platformă diferită precum Drupal, Joomla sau Wix?

Compania WEBCEN – The Center of the Web are majoritatea website-urilor realizate pe platforma WordPress şi încurajează clienţii să aleagă această variantă din mai multe motive. Iată 4 motive pentru care să alegi o soluţie de web design pe platforma WordPress.

1. Uşor de învăţat, folosit şi actualizat

Una dintre principalele motive pentru care ar trebui să iei în considerare platforma WordPress pentru website-ul tău este că este atât de uşor de actualizat. Cei de la Webcen întotdeauna recomandă WordPress pentru backend-ul unui website de companie, fiindcă este uşor de folosit, prietenos cu utilizatorii şi simplu de actualizat.

Avantajele unui sistem CMS uşor de folosit şi cu conţinut actualizat este că oricine din comapnia ta poate să îţi actualizeze site-ul. Cu un web design pe WordPress, nu trebuie să mai trimiţi toate schimbările pe care le doreşti pe site către departamentul de IT sau un developer din afara firmei şi să aştepţi ca acestea să se întâmple. Poţi să te autentifici pe website-ul tău, actualizezi informaţiile şi schimbarea are loc imediat.

2. Atât de multe opţiuni

Doreşti să fii capabil să îţi optimizezi meta datele de pe fiecare pagină în parte? Eşti interesat să-ţi faci website-ul să se încarce mai repede cu un plugin de cache? Ai nevoie de formulare incorporate pe anumite pagini din website? Eşti interesat să adaugi o modalitate mai uşoară pentru ca utilizatorii să se aboneze la newsletterul tău?

Există pluginuri de WordPress care oferă capabilităţi extinse pentru o varietate de necesităţi. Indiferent care este caracteristica de care echipa de marketing are nevoie pentru website-ul tău, probabil există un plugin care poate fi uşor descărcat şi instalat pentru website-ul tău pe WordPress.

3. Sprijin puternic şi securitate

WordPress este pe piaţă de aproximativ 10 ani şi datorită popularităţii sale s-a dezvoltat o comunitate de sprijin al dezvoltatorilor uriaşă. Această comunitate a creat o mulţime de pluginuri, a ajutat site-uri şi forumuri pentru discutarea diverselor probleme şi soluţii pentru acestea. Întotdeauna vei găsi răspunsuri pentru problemele tale dacă vei folosi platforma WordPress.

Adiţional, WordPress este un sistem securizat şi face actualizări constant pentru a asigura o securitate continuă pentru website-uri şi bloguri. Utilizatorii de WordPress sunt întotdeauna notificaţi de actualizărilor necesare şi acestea sunt foarte uşor de realizat.

4. E foarte bun pentru SEO

Am menţionat anterior că WordPress este o platformă grozavă pentru oameni în timp ce creează o experienţă a utilizatorilor extraordinară. Un alt avantaj al acestei platforme este că WordPress se comportă foarte bine şi cu motoarele de căutare. Codarea şi marcajele folosite pentru realizarea website-urilor WordPress urmăreşte cele mai bune practici, astfel sunt atractive pentru motoarele de căutare şi uşor de accesat de crawleri.

Adiţional, există pluginuri ce pot fi integrate într-un website pe WordPress pentru a administra datele SEO, incluzând titlurile H1, metadescrieri, metatitluri şi aşa mai departe. Câteva pluginuri de SEO îţi permit acces uţor pentru optimizarea paginilor web şi oferă analize instante asupra eforturilor tale de optimizare OnPage.

Cei de la WEBCEN sunt specialişti în web design pe WordPress pentru site-uri de prezentare şi magazine online, aşa că ar putea să fie puţini subiectivi când vine vorba de recomandarea acesti platforme. Cu toate acestea, până şi din experienţa mea, WordPress este o platformă uşor de folosit pentru toată lumea, oferă o mulţime de unelte şi opţiuni, are o comunitate foarte mare care este uşor de accesat şi contribuie într-un mod pozitiv în optimizarea pentru motoarele de căutare.

Vezi portofoliul de website-uri WEBCEN.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *