Top 5 avantaje ale unor acoperişuri metalice comerciale

acoperisuri metalice pentru afaceri

Dintre opţiunile disponibile pentru acoperişurile comerciale, metalul este deseori cea mai bună alegere posibilă. Este uşor de menţinut, convenabil de instalat, arată grozav şi rezistă foarte mult.

Acoperişurile metalice sunt realizate din ţiglă metalică calitativă şi aspectuoasă. Ţigla metalică poate fi găsită pe mai multe modele şi în mai multe culori.

Un furnizor de încredere pentru acoperişuri metalice de calitate din zona bucovinei şi nu numai sunt cei de la Acoperişuri MIHU. Aceştia ne pun la dispoziţie tot ce avem nevoie pentru realizarea unor acoperişuri metalice. Distribuie produse şi oferă servicii de montaj, transport, măsurători, dar şi consultanţă pe judeţele Suceava, Neamţ, Botoşani şi Iaşi.

Îţi prezentăm în continuare mai multe detalii despre avantajele acoperişurilor comerciale metalice:

  • Acoperişurile metalice sunt eficiente din punct de vedere energetic. Combinate cu o izolaţie corespunzătoare şi vopsea calitativă, pot să economisească cu până la 40% la costurile de încălzire comparat cu şindrilele asfaltice. În timpul iernii, puterea izolatoare a unui acoperiş metalic este suficientă să o egaleze pe cea a acoperişurilor din şindrile asfaltice.
  • Metalul este rezistent la foc. În timp ce rezistenţa la foc este întotdeauna importantă, este o îngrijorare şi mai mare când vine vorba de anumite clădiri comerciale. Restaurante, fabrici şi alte locaţii în care căldura şi focul fac parte dintr-o operaţiune normală, necesită o atenţie sporită în micşorarea riscurilor de incendii. Folosind materiale rezistente la foc cum este ţigla metalică pentru acoperiş este o parte foarte bună dintr-un plan de siguranţă structurală.
  • Acoperişurile metalice pot rezista la vânturi puternice şi încărcături mari de zăpadă. Strict din acest motiv sunt foarte populare în zone cu foarte multă zăpadă.
  • Acoperişurile metalice comerciale necesită foarte puţină întreţinere. Nu trebuie să te îngrijorezi de sigilarea acoperişului tău o dată la câţiva ani, înlocuirea şindrilelor sau alte costuri mari de întreţinere. De îndată ce ai ţiglă metalică montată pe acoperiş, acesta poate să reziste 50 de ani sau mai mult fără nevoia de întreţinere.
  • O varietate mare de design-uri disponibile. Acoperişurile metalice din ţiglă metalică simplă sunt foarte populare, dar nu sunt singura opţiune. Există design-uri care imită ţigla ceramică, şindrielel asfaltice şi alte stiluri. Acest lucru face ca acoperişul metalic să arate grozav pe un magazin, restaurant sau o altă clădire comerciale. De asemenea gama de culori disponibilă este foarte vastă.

Nevoia minimă de întreţinere a acoperişurilor metalice te va face să te simţi liniştit atunci când ai o clădire comercială cu acoperiş metalic. Ba mai mult decât atât, acoperişurile metalice nu sunt zgomotoase pe timp de ploaie, stratul de izolaţie de sub metal se asigură că structura nu va suna ca o tobă la fiecare ploaie.

Cu toate aceste avantaje, acoperişurile metalice sunt alegerea preferată a antreprenorilor pentru clădirile comerciale. Necesită puţină întreţinere, are stiluri care arată bine pe orice tip de locaţie şi ţine timp de decenii. Un acoperiş metalic instalat corespzuntător poate fi o soluţie ce durează până la jumătate de secol.

Pentru mai multe informaţii şi o ofertă pentru montarea unui acoperiş metalic cu ţiglă metalică pe locaţia ta comercială sau industrială, sună la 0749 426 558 sau accesează www.acoperisuri-mihu.ro. Cineva din cadrul firmei va fi bucuros să-ţi răspundă la toate întrebările şi să programeze o întâlnire pentru îmbunătăţirea clădirii tale cu ultima generaţie de acoperişuri metalice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *