Colectie de ceasuri

Eu si sotul meu suntem colectionari impatimiti de ceasuri. Orice apare nou in materie de astfel de accesorii, ne cumparam. Cele mai frumoase ceasuri le gasim intotdeauna pe Ceasmania.ro. De curand ne-am ales cu noi achizitii.

Eu mi-am ales de la ceasuri dama un frumos ceas Guess Time to Give. Mai mult decat un ceas obisnuit, acesta este o bijuterie. Este acel accesoriu pe care il poti purta la o tinuta de seara fara nicio problema. Are un mecanism din quartz, curea din piele si culoare rosegold. Cadranul este presarat cu mici cristale care ii dau un aer deosebit de elegant.

A doua achizitie pe care am facut-o, tot pentru mine, a fost un ceas de la Guess, colectie Rockstar. Este un ceas care poate fi purtat la o tinuta de zi sau la birou. Are cureaua din silicon albastru. In combinatie cu cadranul auriu, efectul este extraordinar de frumos si chic.

Sotul meu nu s-a lasat mai prejos. El si-a achizitionat de la ceasuri barbati un ceas Guess Escrow cu bratara din piele neagra. Aspectul acestui accesoriu este foarte masculin si elegant in acelasi timp. Merge asortat cu orice tinuta business sau cu o tinuta casual. De asemenea, pentru tinutele sport, sotul meu si-a cumparat un ceas Wesse tot cu o curea din piele neagra insa cu un aspect diferit. Este un ceas extrem de rezistent datorita sistemului recunoscut si apreciat in intreaga lume, si anume Seiko Instruments.

Acestea au fost achizitiile pe luna aceasta. Luna viitoare intentionam sa ne achizitionam alte ceasuri noi, intotdeauna de la Ceasmania.ro. In colectia noastra mai sunt cate cincisprezece ceasuri de fiecare. Avem marci renumite precum Guess, Gucci, Calvin Klein sau Lacoste. Provocarea pentru sotul meu este, in viitorul apropiat, achizitionarea de la Ceasmania.ro a unui ceas Mont Blanc. Pentru orice colectionar care se respecta acesta este un accesoriu care nu trebuie sa lipseasca. Siguranta ca vom avea ceasuri de brand, de calitate si la preturi extrem de bune ne-o da intotdeauna Ceasmania.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *