De ce sa calatoresti cu And-Flor in Europa ?

De-a lungul timpului, chiar daca transportul aerian s-a dezvoltat foarte tare, multe persoane au preferat si prefera in continuare sa calatoreasca prin intermediul autocarului sau a microbuzului peste hotare. Cateva dintre principalele motive pentru care sa calatoresti cu autocarul ar fi:

  • Siguranta si confort garantat- calatoria cu acest mijloc de transport este sigura si confortabila, tot ceea ce trebuie sa faci este sa te urci in el si vei ajunge direct la destinatie, fara drumuri lungi la aeroport sau alte formalitati. Experienta conducatorilor auto iti garanteaza un drum sigur si odihnitor.
  • Pretul- Costul unei astfel de calatorii este mult mai mic decat pretul calatoriei cu un alt mijloc de transport, iar transportul bagajului este inclus in pretul calatoriei, in limita a 40 kg, la majoritatea firmelor de transport.
  • Flexibilitate la bagaj- poti transporta bagaje voluminoase fara nici o problema, in limita numarului de kilograme admis de compania de transport, urmand ca kilogramele care depasesc limita sa fie taxate separat, dar cu un tarif destul de mic.
  • Faci pauza cand doresti- chiar daca opririle pe durata calatoriei sunt regulate si iti sunt comunicate de cand te pornesti la drum, poti solicita soferului sa mai opreasca suplimentar, in cazul in care ai nevoie.

Acestea sunt doar cateva dintre motivele esentiale pentru care sa calatoresti cu autocarele, in special cu cele detinute de societatea de transport suceveana, And- Flor, care efectueaza curse regulate din multe din orasele tarii spre Europa, in tari precum Austria, Germania, Luxemburg, Belgia, Olanda, Franta, Slovacia si Cehia.

And- Flor iti pune la dispozitie autocare si microbuze omologate , de ultima generatie, pentru ca tu sa calatoresti in conditii ridicate de siguranta si de confort, iar calatoria ta sa fie cat mai placuta. Toate vehiculele sunt aliniate la standarde internationale si sunt dotate corespunzator, cu scaune rabatabile, toaleta, aer conditionat, televizor.

Principala valoare care caracterizeaza compania este profesionalismul, iar grija intregii echipe este de a face tot ceea ce le sta in putinta pentru a multumi clientii.

Firma de transport persoane international And-Flor este recomandata de experienta vasta pe care o detine in domeniu si de clientii mereu multumiti de serviciile primite.

Pretul fiecarui bilet difera in functie de destinatie, preturile fiind competitive. Pretul pentru fiecare ruta se gasescte pe pagina web a celor de la And-Flor, www.and-flor.ro. De asemenea pe site, poti afla principalele oferte si reduceri care sunt practicate in acest an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *