Inepuizabila nevoie de agende a omului modern

agenda

Omul modern are nevoie de mai multe agende in care sa consemneze date importante despre:

  1. serviciul pe care il are. Nu se poate fara agenda de serviciu de  calitate, oriunde ai lucra. Iti desfasori activitatea in vanzari? Trebuie sa notezi datele clientilor, preturile produselor, diferite intalniri cu furnizorii. Esti medic? Ai si mai multe de notat despre bolnavi, medicamente noi care apar, simpozioane. Despre profesorul caruia i se cer munti de documente ce sa mai zicem! Daca este si diriginte, trebuie sa isi noteze: sedintele cu parintii, problemele clasei, programul activitatilor scolare si extrascolare, ce se discuta la Consiliile Profesorale.
  2. Probleme de familie. Aici se includ si contactele casnice cu beneficiarii de servicii: numarul de telefon al instalatorului bun, al electricianului, al tuturor celor pe care ii chemam sa repare ceea ce se strica la domiciliu. Tot in agenda de familie notam datele de nastere ale celor dragi, sa  nu uitam sa le cumparam cadouri.
  3. Agenda in care notam date despre pasiunile noastre: cartile pe care le citim, citate din ele, pasaje importante, rezumatele lor sau ideile.

Iata de ce Allpromo.ro are in stoc multe modele de agende personalizate pe care sa le oferiti celor dragi, dar sa le si folositi in interes personal.

Am gasit aici agende din piele albe, negre, rosii, bej si maro, de calitate premium, adica:

-pielea era fina si 100% naturala

-filele erau albe si de buna calitate astfel ca nu se imprastiau gelul (pixuri su gel) si cerneala pe suprafata lor, nici nu aluneca pixul pe ele refuzand sa scrie. La aceste puncte tari as adauga si faptul ca foile erau cusute si nu se rupeau ca sa se riste pierderea informatiei sau erau cusute cu responsabilitate.

In acelasi magazin am vazut seturi deosebit de folositoare alcatuite din pixuri fine, usoare, care scriu foarte subtire si agende din piele cu filele albe, bine lipite si cusute.

Prima agenda personalizata am primit-o cadou de Craciun din partea institutiei la care lucrez, cu alte cuvinte mi-au cumparat ei agenda de serviciu. Fiindca managerul a dorit sa nu faca diferente intre noi, a cumparat agende rosii pentru doamne si agende negre pentru barbati, iar fiindca ar fi insemnat sa avem 50 de agende rosii si 50 de agende negre la serviciu, s-a recurs la imprimarea numelui si prenumelui pe coperta din piele de cea mai fina calitate.

A fost suficient sa descopar calitatea produselor de scris din magazin si sa devin dependenta de acestea. O agenda oarecare cumparata dintr-o librarie nu intruneste nici pe departe calitatile celei din magazinul Allpromo.ro.

In prezent, la inceputul anului comand cel putin 10 agende personalizate pe site, patru pentru mine si restul pentru cei dragi. De multe ori am fost intrebata in tren sau cand notam ceva in agenda mea stand pe o banca in parc de unde am cumparat-o si am considerat ca este moral sa le ofer si celor interesati sursa magazinului cu cele mai bune personalizate.

Orice cadou ati face, nu uitati sa adaugati o agenda in punga de cadouri, iar cel care primeset darul va fi recunoascator de cate ori il va folosi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *