Cum sa ai cele mai bune fotografii de botez

Cazul 1. Parintii si nasii au acordat atentie trusoului, pregatirii materiale si spirituale, toaletelor si imaginii lor, decorarii salii de la restaurant, meniului si fantanii cu ciocolata, fara sa se preocupe prea mult de fotograf video botez. S-a oferit un prieten care are o camera performanta si a mai facut poze si cu alta ocazie, dar a fost coplesit de eveniment si de emotii.

Rezultatul? Pune poze pe retelele de socializare sa iei sute de like-uri la ele, daca ai de unde! Toate fotografiile erau cu umbre si miscate, iar oamenii au iesit cu ochii inchisi. Pacat de trusoul fin si scump, de aranjamentele florale, de candy barul roz-ivoar fiindca nu pot fi aratate la cat de urate si nereusite sunt pozele. S-a ales praful de toate amintirile.

Cazul 2. Inainte de a aranja sala, de a alege costumul copilului si aranjamentele florale s-a facut programarea celui mai bun fotograf din Bucuresti, Cotea Razvan. Am luat copilul, l-am imbracat frumos si ne-am prezentat la atelier sa vedem calitatea pozelor. Verificasem profesionalismul fotografului si pe site-ul oficial, dar am vrut sa ne convingem la fata locului. Am procedat ca organizatorii de concursuri care le cer participantilor sa picteze la fata locului sau sa scrie povestirile si poeziile in fata tuturor. Au iesit perfect si am inteles ca Razvan face parte din categoria fotografilor alesi de divinitate sa ridice pe culmi arta fotografiei.

Dupa ce ne-am convins ca si copilul il place, am negociat continutul pachetului. Iata ce servicii am comandat de la inceput:

-Patru albume foto de lux, din piele fina de vitel rosie si cu filele albe si starlucitoare

-Printuri tip canvas dupa urmatoarele fotografii de grup:

*bunicii materni, noi si fetita
*bunicii paterni, noi si fetita
*nasii, noi si copila
*fetita si nasii sai

-Printuri pe sticla cu aceleasi fotografii.

Totul a decurs perfect pentru parintii care crespund cazului al doilea fiindca s-au ales cu poze si filmari pe cinste, din care se pot vedea toate eforturile depuse ca evenimentul sa fie unul reusit. Se vede si fericirea participantilor si rafinamentul aranjamentelor florale si arta celor care au facut dulciurile.

Astfel de poze pot fi puse cu mandrie pe retelele de socializare, depinde de protagonist. Unii simt nevoia sa impartaseasca bucuria cu ceilalti, altii sunt circumspecti si ascund totul. Si reactiile privitorilor difera de la om la om. Unii vor spune:

-Ce poze dragute! Ce bebelus frumos si ce petrecere fericita!

In timp ce altii vor cataloga urat gestul:

-Uite si astia, se dau mari ca si-au botezat copilul!

Acum stai si analizeaza bine din ce categorie vrei sa faci parte! Serviciile lui Cotea Razvan sunt de calitate premium, in timp ce tarifele practicate sunt prietenoase cu toata lumea. Este pacat sa se piarda atata frumusete si emotie constructive din spirit de economie, ca ai apelat la un prieten pe care il considerai priceput la facut poze, iar el a ratat totul! Pozele acestea de la botez vor fi adevarate documente mai tarziu pentru toata lumea. S-a demonstrat si istoric ca se poate reconstitui o lume, un trecut cu ajutorul unor fotografii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *