Ce trebuie sa stiti despre repatrierea persoaneor decedate in strainatate

transport funerar

In ultimii ani foarte multi romani au ales sa plece in strainatate pentru a munci si pentru a putea sa le ofere celor dragi posibilitatea unui trai mai bun. Si nu sunt putine evenimentele nefericita cand un roman si-a pierdut viata intr-o tara straina. Iar in acest caz suferinta cauzata de pierderea unei persoane dragi devine si mai intense atunci cand suntem in imposibilitatea de a fi alaturi de cel care si-a pierdut viata.

In acest caz nefericit, trebuie sa stiti ca formalitatile sunt foarte dificile si va pot pune foarte multe piedici mai ales daca nu stiti ce documente trebuie intocmite si costul poate fi unul foarte mare de aceea cel mai bine apelati o firma care ofera servicii de repatrieri decedati.

Transportul persoanei decedate trebuie sa se efectueze in conformitate cu legile statului unde a avut loc decesul, dar si cu legile si regulile international. O firma care ofera servicii de repatriere decedati Anglia, Italia si multe alte tari din Europa se va ocupa de toate actele care trebuies intocmite: certificatul constatator al decesului, certificatul de deces international, pasaport mortuar, autorizatie pentru transport decedati international, certificate de imbalsamare eliberat de spital. Aceste acte vor fi intocmite mult mai repede de o agentie de servicii funerare, care isi va asuma intreaga responsabilitate a transportului si bineinteles si pentru intocmirea corecta a documentatiiei necesare pentru repatriere.

Pentru a scapa de acest stres cel mai bine este sa apelati la o agentie de servicii funerare, daca doriti sa participati la fiecare procedura si sa va asigurati ca totul este in regula puteti sa mergeti cu personalul companie. Compania Funeral Express va ofera aceasta posibilitate, de asemenea va ofera si preturi foarte bune pentru realizarea si indeplinirea formalitatilor necesare pentru repatrierea persoanei decedate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *