Piscina pentru afterschool

piscina bestaway

Pentru a veni in sprijinul parintilor care au serviciu am pus la punct un program afterschool functional si in vacanta. Ii tinem pe micutii la noi de dimineata, pana la ora 16 cand parintii vin sa ii ia acasa.

In ciuda acestui fapt, le respectam vacanta si am inlocuit temele si lectiile cu programe in aer liber. Nu am fi reusit sa avem o gradina de vara atat de dotata, fara un magazin cu multe produse pentru copii in stoc si cu mari reduceri de pret. La toate acestea se adauga si livrarea cumparaturilor la adresa indicata de catre client.

In topul listei de cumparaturi am hotarat ca trebuie sa conduca detasat una dintre acele piscine din material rezistent si cu pompa de filtrare sa le asiguram apa curata permanent celor mici.

Copiii sunt atrasi de apa, iar noi le punem la dispozitie un bazin de inot la orele cand este forte cald afara, fara sa ii mai scoatem pe trotuarele care se topesc din cauza caniculei ca sa ajungem in parc. De altfel in parc nici nu se poate inota.

Analizand cu grija toate produsele din categorie, am ales Piscina cu cadru metalic si filtru 400 x 211 x 81 cm obtinand un discount de 400 de lei.

Gradina noastra este de poveste acum. La locul de joaca avem:piscina, casute pentru copii cu gardulete, tobogane si balansoare, astfel ca ei nu au timp sa se plictiseasca.

Alearga plini de viata dintr-un loc intr-altul, dar cele mai solicitate sunt piscina si trambulina cu plasa de siguranta.

Reducerile de preturi le-am folosit tot in favoarea lor. In afara de jucariile pentru exterior: masinute pentru ridicat gunoiul, mingii, casute am cumparat si gratare cu capac de dimensiuni mari fiindca legumele pe gratar sunt bune si sanatoase.

Le place foarte mult sa se implice si ei sub supravegherea noastra: sa puna carbuni pe foc, sa aduca legumele si sa ni le dea la mana, dar mai ales sa le manance.

Suntem fericiti ca le vom oferi o vara de neuitat, o vacanta in care au experimentat 100% fericirea, fiindca se vor alege usor-usor si cu temele de vacanta facute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *