Tot ce-i mai bun pentru afacerea ta in materie de ambalare din plastic

cutie fructe

Schoeller Allibert este o companie care produce de mai bine de 50 de ani solutii de ambalare din plastic returnabil si reciclabil. Prioritatile principale in ceea ce priveste pietele pentru care sunt produse aceste solutii ingenioase din plastic sunt reprezentate de: agricultura, industria auto, industria alimentara si de procesare a alimentelor, industria bauturilor, retail, productia industriala si servicii de pooling.

Produsele oferite compun o gama foarte larga si completa de peste 1000 de produse, printre care se numara ambalare din plastic returnabil, de la produsele standard la cele personalizate. Acestea sunt grupate in zece categorii principale: containere mari pliabile, lazi fructe si nu numai pliabile, boxpaleti rigizi din plastic, navete si tavi pentru industria bauturilor, containere stivuibile, navete dublu stivuibile, galeti certificate ONU pentru manipularea substantelor periculoase, containere IBC pliabile pentru manipularea lichidelor, paleti din plastic si carucioare pentru manipularea navetelor.

Acestia au sedii in toata lumea insa foarte multe sunt concentrate in Europa. Printre acestea se numara Romania, Austria, Belgia, Chile, China, Franta, Germania, Mexic, India, Emiratele Arabe Unite si multe altele.

Produsele comercializate de acestia sunt de cea mai buna calitate iar un raport cu pretul sunt mult superori multor altor companii din domeniu

Spun aceste cuvinte nu neaparat pentru lauda ci din surse oficiale si propria experienta.

De ceva timp conduc propria afacere in agricultura pentru ca imi place iar aceasta industrie nu o sa moara niciodata. Astfel am ales ca combin utilul cu placutul

La inceput a fost destul de greu datorita spatiilor destul de limitate ceea ce imi dadea peste cap organizarea. In acest fel am aflat de cei de la Schoeller Allibert si de produsele realizate de acestia si eficienta lor in ceea ce priveste structurarea si organizarea.

Cum am precizat mai sus, depozitele mele erau destul de mici, deci aveam nevoie de niste solutii de depozitare temporara, transport si vanzare care sa ma ajute sa eficientizez si sa maresc viteza acestor trei procese. Astfel am apelat la ei si de atunci cu ajutorul acestor solutii foarte ingenioase din plastic returnabil, totul a mers mult mai usor, ba chiar au inceput sa se simta si ceva economii la bugetul firmei mele, datorate faptului ca produsele comercializate de ei sunt returnabile.

Tot ceea ce inseamna  beneficii utilizand aceste produse sunt: calitatea cu mult  superioara, rezistenta durabilitatea  crescuta, ajuta la o organizare mult mai buna din punctul de vedere al depozitarii, transportului vanzarea produselor dar si imbunatatirea imaginii firmei dumneavoastra pentru simplu fapt ca folositi produse care sunt in beneficiul mediului inconjurator, fiind reciclabile. In acest fel se pot creea noi colabrari iar volumul de clienti cu siguraanta mai creste pentru ca tot ceea ce inseamna  o organizare mult mai buna, va avea un efect direct asupra vitezei de realizare a proceselor de vanzare cumparare.

Insa daca doriti sa va convingeti, intrati cu incredere pe site-ul lor unde cu siguranta  o sa gasiti tot ceea ce aveti nevoie pentru afacerea dumneavoastra. Eu sunt extrem de multumit de ceea ce ofera Schoeller Allibert si de aceea o sa apelez cu incredere in continuare la acestia si o sa ii recomand cu fiecare ocazie.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *