Containerele asigura mobilitatea afacerii

cabine containere birou

Multe dintre afacerile desfasurate de oameni sunt mobile, de aceea constructorii au gandit birouri relocabile, case relocabile, grupuri sanitare relocabine si hale relocabile.

Facute cu simtul raspunderii, din materiale rezistente, ele pot fi pastrate mult timp si nu risca sa fie viitoarele cladiri dezafectate, adevarate pericole pentru oamenii care vor trece pe langa ele.

Ma infioara imaginea fabricilor si cladirilor de birouri immense in care si-au gasit sfarsitul cei intrati sa gaseasca fier vechi. Un cablu neizolat, fiindca nici macar nu s-a facut intreruperea alimentarii acestor ruine de la electricitate, iar omul cautator de castig ilicit si-a gasit sfarsitul acolo. Alteori a tras de caramizile din zid si a fost ingropat de moloz.

Acesta este principalul motiv pentru care se cuvine sa preferam cabine containere faptul ca niciodata nu provoaca pierderi de vieti omenesti fiindca dupa ce nu mai sunt folosite intr-un anumit loc, sunt incarcate si duse unde este nevoie de ele.

Alte motive importante sunt:

  • rezolva urgent nevoia imobiliara a unui intreprinzator sau a unei familii, daca vorbim de locuintele tip container. Aceste cabine sau case le poti avea de pe o zi pe alta. Le comanzi astazi si dupa ce sosesc le mobilezi, le racordezi la electricitate, apa curenta si canalizare si te muti in ele. Numai oamenii obligati sa isi improvizeze un adapost mai actionau atat de repede, dar bordeiul facut din patru pari batuti in pamant si o prelate nu ofera adapostul dorit, iar casa facute din crengi de copac este repede luata de vant.
  • nu este nevoie de autorizatie sau plan, dar utilizatorul o poate compartimenta dupa nevoile sale. In cazul unei cabine si utilitatea este versatila, acesta fiind un alt atuu al acestei constructii. O cabina de paza poate deveni la nevoie birou de informatie la intrarea intr-un spital, cabina pentru cantar, cabina statie GPL.
  • dupa instalare nu necesita curatenie dificila ca in cazul unei case noi sau dupa renovari, cu preluarea materialelor ramase si stergerea petelor de vopsea si de var. Cine  a facut ordine dupa constructori stie ce spun.
  • nu se  ocupa permanent un teren, cabina putand fi oricand mutata in alt loc.
  • materialele nu dauneaza organismului, locuintele relocabile fiind certificate ISO.
  • preturile sunt foarte mici avandu-se in vedere beneficiilor acestor constructii relocabile, care pot fi inchiriate sau vandute.

Cabine-containere.ro pune la dispozitia clientilor oferte personalizate, iar portofoliul cuprinde firme de notorietate cum ar fi: Praktiker, Sel Gros, Big’Art.

Cu ajutorul acestor constructii putem amenaja decent baruri, bucatarii, dormitoare, spalatorii, fast-food.

Este de ajuns sa se inchirieze terenul si afacerea sa se desfasoare legal, iar cabine-containere.ro sunt alaturi de oricine doreste sa deschida un local in parc, un bar sau un restaurant.

La toate acestea se adauga indispensabilele cabine pentru grupuri sanitare, iar antreprenorul nu mai este nevoit sa achite si chiria pentru pentru cladiri.

Toate aceste constructii gata facute sunt ideale pentru ferme, locul unde activitatea de pe pasune (facut fanul) se muta in gradini si livezi.

La fel de potrivite ar fi si la munte sa inlocuiasca stana si sa le ofera celor care au grija de animale securitate, igiena si confort.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *