Plasa de gard marca ARMURA®

Echipa Armura

Plasa de gard este cel mai adesea folosită ca un gard perimetral în scopuri industriale sau comerciale. Acest tip de gard oferă un aspect mai plăcut din punct de vedere estetic și va oferi confidențialitate, securitate și durabilitate; plasa de gard este rentabilă și mai atractivă decât alternativele tipice. De asemenea, poate fi folosiă în zonele rurale pentru a împrejmui animalele și chiar la grădini zoologice, pentru închiderea animalelor, cum ar fi maimuțele, iepurii și păsările, etc. Plasa de gard este ușor de utilizat și adăugă siguranță și rigiditate suplimentară.

Grilajul de plasă este disponibil în mai multe tipuri, dimensiuni și stiluri pentru a se potrivi multor aplicații diferite.

Plasa de gard este disponibilă cu diferite dimensiuni ale găurilor, acestea variind de la găuri fine până la găuri mai mari, de exemplu cele de 50 mm, cum e în cazul plasei de gard împletite de la ARMURA®, marcă înregistrată Linda Steel SRL, iar gabaritul (grosimea) firului poate varia de asemenea.

Acest tip de gard are costuri foarte mici de întreținere datorită rezistenței panoului și a finisajului acoperit pentru o durată lungă de viață.

ARMURA®, produce și comercializează următoarele produse: plasă sudată pentru beton, plasă gard împletită, panou de gard bordurat zincat, șipcă metalică de gard Omega, stâlpi de gard STAR și CLIP, profile metalice din rigips și profile C și Z pentru hale metalice.

Plasa de gard împletită este zincată putându-se folosi la multiple aplicații, datorită gradului extins de adaptabilitate. Ea are grosimea de 2 mm și înălțimea de 1250, 1500, 1700 și 2000 mm. Lungimea unui val este de 10 metri , iar dimensiunea unui ochi este de 50 mm. Un lucru important referitor la plasa de gard produsă de către ARMURA® este faptul că îmbinarea de capăt se realizează prin răsucirea firelor și nu prin îndoirea lor. Fiecare val de plasă se livrează cu piesa sa de îmbinare necesară.

Plasa de gard marca ARMURA®, este produsă doar din cele mai calitative materii prime de proveniență controlată. Toate produsele beneficiază de o garanție extinsă, de până la 10 ani. Comenzile se livrează la cerere, în funcție de valoarea facturată și de distanța la care trebuie să fie livrate. Clienții care își ridică singuri marfa, beneficiază de anumite reduceri.

Pentru cei care au nevoie de  consultanță în selectarea produselor, există consultanți în cadrul companiei care vin cu sfaturi și sugestii, tocmai ca, clientul să selecteze cele mai bune produse care să îl reprezinte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *