Tot ce trebuie sa stim despre marirea sanilor

sani mari

Niste sani voluptosi, cu un aspect natural si tineresc sunt visul oricarei femei deoarece acestia ii ofera multa siguranta de sine, senzualitate si feminism si  de asemenea se incadreaza si in standardele societatii contemporane, oferindu-i diverse avantaje atat din punct de vedere persoanl cat si profesional.

Femeile tind sa fie vesnic nemultumite de aspectul lor asa ca sunt intr-o continua cautare de solutii chirurgicale sau nechirurgicale pentru rezolvarea defectelor pe care le au. Din fericire chirurgia estetica pentru principalul complex al femeilor de pretutindeni si anume defecte ale sanilor, a evoluat considerabil si a luat amploare peste tot in lume oferind rezultate din ce in ce mai bune si o accesibilitate extraordinara.

Avand in vedere ca fiecare femeie are o fizionomie unica, sanii acestora pot sa aiba multiple defecte cum ar fi: sa fie prea mici, prea mari, prea lasati, prea derpartati unul de cealalt, mameloane invaginate, areole marite . Pentru toate problemele exista interventii chirugicala mai mult sau mai putin complexe sau costisitoare.

Cea mai frecventa problema a femeilor este faptul ca au sanii prea mici si nu se considera suficient de senzuale si atractive. Aceasta problema are mai multe metode de marire sani in functie de amploarea interventiei respectiv:implantul cu silicon care se imparte in trei categorii augmentare mamara subglandulara, augmentarea mamara subpectorala, ugmentarea mamara neurochirurgicala cu grasime.

Augmentarea mamara subglandulara presupune plasarea implantului in spatiul dintre glanda mamara si muschi. Pentru rezultate optime atunci cand se apeleaza la aceasta metoda de marire a sanilor, pacienta trebuie sa aiba o glanda mamara de dimensiuni medii sau mari si un tesut suficient de gros pentru a putea acoperi implantul . Avantajele oferite de aceasta metoda sunt urmatoarele: operatia este mult mai usor de realizat pentru ca nu este necesara manipularea muschiului pectoral, cu ajutorul acestei metode se obtine un decolteu mult mai bine conturat. De asemenea ca orice intervetie chirurgicala are si avantaje si anume: examenul mamografic este mai dificil de realizat si in cazul in care pacienta este slaba, se pot simti marginile implantului.

Augmentarea mamara subpectorala este metoda optima pentru femeile cu sanii mici. Prin aceasta interventie sanii vor avea un aspect placut si natural deoarece marginile nu vor fi vizibile si nici macar palpabile, nu interfereaza cu examenul mamografic, insa perioada de recuperare este mai mare, pentru o perioada scurta de timp, implantul mamar va fi situat putin mai sus.

Augmentarea mamara neurochirurgicala cu grasime se mai numeste si lipofiling si presupune extragerea depozitelor inestetice de grasime din zonele dorite prin intermediul metodei de liposuctie asistata prin apa Aqualipo si injectarea grasimii extrase la nivelul sanilor. Aceasta metoda de infrumusetare a sanilor este nedureroasa si nu lasa urme. Avand in vedere ca aceasta metoda de infrumusetare a sanilor se bazeaza pe injectarea in sani a grasimii extrase din propriul corp nu exista reactii adverse ce pot aparea ca urmare a apelarii la acest tratament de infrumusetare a sanilor.  Durata de recuperare este foarte mica, durerile post operatorii sunt insesizabile, aspectul este foarte natural si activitatile zilnice pot fi reluate la scut timp dupa finalizarea interventie deoarece aceasta presupune decat anestezie locala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *