Asigurarea este materializarea spiritului prevazator

golf 6 variant

De fapt ce inseamna asigurare? Sa faci tot ceea ce este omeneste posibil, tot ceea ce depinde de tine sa nu ti se intample ceve rau. Te asiguri pe trecerea de pietoni: in primul rand respecti regulile. Nu treci pe alta culoare, decat pe verde. Apoi te uiti in stanga, te uiti in dreapta si abia cand vezi ca nu este niciun pericol traversezi.

La fel stau lucrurile si cu asigurarile: rca, asigurare de viata, de locuinta, de sanatate sau pensie facultativa. In primul rand, oamenii ar trebui sa respecte normele: sa nu mai stea o clipa, fara sa le aiba in buzunar.

Dupa cum nu treci strada pe rosu, fiindca te expui, nu te urci la volan, fara RCA auto.

In cazul in care ignori regula, poti suporta doua consecinte grave ale nepasarii tale:

1.Primesti o amenda destul de mare care sa te invete minte si ti se retin actele masinii. Amenda este cuprinsa intre 1000-2000 de lei, iar cu banii acestia puteai face multe lucruri. Ca sa nu mai circuli asa, politia iti opreste si certificatul de inmatriculare al masinii, pe care ti-l inapoiaza dupa ce te asiguri.

  1. In caz de accident, daca ai lovit alta masina, scoti bani din buzunar sa achiti reparatiile. Polita ti-ar fi asigurat o acoperire de 100 000 de euro sau chiar de 1 000 000 de euro. In plus, tii masina ta facuta praf in garaj, iar tu devii pieton. Firma rca-auto.ro iti da masina la schimb, daca a ta este lovita.

Ai polita in buzunar, inseamna ca ai asteptat sa se faca verde, dar asta nu inseamna ca nu te asiguri in continuare, adica nu conduci prudent.

Daca ai inteles ca nu trebuie sa te hazardezi sa conduci pe rosu, adica fara polita, alege intotdeauna cea mai serioasa firma  care sa se ocupe de asigurarea ta!

Cauta cel mai eficient aranjament fiindca asa se face ca ambele parti sa fie 100% multumite. Iata caracteristicile unui serviciu de calitate premium in ceea ce priveste furnizare rca:

  • asigurarea se pune la punct online, fara sa necesite deplasare. Din fata dispozitivului iti calculezi singuri cat ai de plata, apoi finalizezi comanda si  comunici adresa de livrare
  • promptitudinea. Polita o primesti in 24 de ore de la comanda
  • pretul sa fie cat mai mic cu putinta, sa nu ascunda costuri suplimentare
  • sa se dea masina la schimb in caz de avarie a autoturismului asiguratului
  • sa aiba experienta in furnizarea politelor rca, 10 ani sunt suficienti ca sa demonstreze ca firma face bine ceea ce face
  • cele mai multe dintre evaluarile clientilor sa fie pozitive
  • polita sa aiba acoperire, valoarea despagubirilor sa fie substantiale in caz de accidentari grave.
  • termenul de valabilitate al politei sa fie variat, iar clientul sa poata alege sa isi faca asigurare pentru 3, 6, 9 sau 12 luni.

Nimeni nu isi doreste incidente in trafic, dar oricat de atent ar fi un conducator auto depinde de ceilalti, de conditiile meteorologice si de starea drumurilor pe care circula. Avand in vedere ca oricand poate avea loc un derapaj, o tamponare, nu circulate fara rca!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *