Fusion Towers – un nou ansamblu de locuințe moderne în Iași

apartament fusion towers

Găsirea tipului exact de apartament de care ai nevoie poate fi foarte dificilă dacă nu știi cum să faci acest lucru. Cu o mulțime de apartamente, în diferite forme, dimensiuni și facilități incluse în ele, se poate încerca să găsești exact tipul de apartament de care ai nevoie într-adevăr pentru a-ți satisface nevoile rezidențiale.

Mulți factori contribuie la luarea deciziilor cu privire la tipul perfect de casă.

  • Locație

Unul dintre cei mai importanți factori și adesea singurul factor important pentru unii oameni și familii, este locația, factor care decide adesea dacă vei rămâne sau nu într-o anumită casă. Cât de departe ești de locul tău de muncă? Cât de departe este casa de școală? Ai vreun magazin alimentar sau mall în apropiere? Cât de departe este stația de transport local? Toate aceste întrebări sunt legate de locație. Cu cât ești mai departe de locul de muncă și de activitățile zilnice, cu atât mai scump va fi să îți permiți locuința.

  • De ce suprafață ai nevoie?

Dimensiunea apartamentului determină, de asemenea, cheltuielile tale lunare. Cu cât apartamentul este mai mare cu atât este mai scump să îl menții. Trebuie să ții cont de spațiul de care ai nevoie. De ce dimensiune ai nevoie? Câte băi? Vrei o bucătărie spațioasă? Câte camere în total?

Dacă vrei să achiziționezi un apartament nou în Iași, pe Șoseaua Nicolina, s-a dezvoltat de curând un nou ansamblu rezidențial Iași, numit Fusion Towers, un ansamblu cu acces facil către centrul orașului. Ansamblul este caracterizat de doi termeni si anume design si confort.

Poți alege unul dintre cele 46 de apartamente, un apartament cu o cameră, 2 sau 3 camere. Prețul unui metru pătrat de construcție este de 1170 euro/mp. Ai posibilitatea de a plăti prin interemediul ratelor la dezvoltator sau prin credit bancar dacă nu dispui de întreaga sumă de bani de la bun început.

Apartamentele respectă cele mai înalte standarde în vigoare, fapt care le atestă siguranța și calitatea, sunt amplasate excelent, dispun de un spațiu de joacă pentru copii și de o parcare privată generoasă la subsolul imobilului sau în exteriorul său.

Apartamentele variază ca și compartimentare și ca suprafață, fiecare dintre ele fiind de câte un anumit tip. Apartamentele de o cameră, variază ca și suprafață între 38.75 mp și 42.23 mp, cele de 2 camere au suprafața cuprinsă între 38.80 mp și 54.69 mp iar cele de 3 camere se întind pe o suprafață cuprinsă între 65.78 mp și 80.10 mp.

Mai multe detalii despre Ansamblul rezidențial Fusion Towers din Iași, găsești pe pagina web www.fusion-tower.ro.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *