Nu-mi plac hotelurile!

apartamente de inchiriat bucuresti

La hotel ma simt straina, oricat ar fi personalul de primitor si de politicos.

Imi place sa descui usa mea, sa ma stiu in siguranta, sa dorm pe lenjeriile mele, de aceea si cand ma mut dintr-un oras in altul fiindca sunt trimisa adesea de firma, obisnuiesc sa imi cumpar lenjerii noi sau ma duc cu o lenjerie din bumbac satinat in bagaje.

In deplasare, prefer sa inchiriez un apartament si sa ma trezesc la ce ora vreau si sa ma intorc la fel. De curatenie ma ocup personal, energic si respect cameristele, dar nu-mi place sa stiu ca mi-au violat spatiul sau mi-au atins lucrurile. Poate ma considerati ciudata, dar fiecare are tabieturile lui.

Din aceste motive, la care adaug faptul ca imi place sa imi aduc familia in orasul in care ma mut provizoriu si sa ma viziteze prietenii , fara restrictie, am cautat rent a flat in Bucharest.

Nu caut informatii in limba engleza din snobism, ci pentru ca firmele care utilizeaza acesta limba ofera servicii si strainilor care vin la noi, o garantie in plus a calitatii acestora. Hotelul impune cazarea intr-o zona anume, in plus, nu sunt locuri disponibile in toate perioadele, dar inchirierea se poate face gratie paltformei imobiliare Tudorstates.ro acolo unde doreste beneficiarul.

Mie imi place nordul Bucurestiului fiindca este mult mai linistit decat centrul, iar zonele de agrement de aici sunt numeroase si fermecatoare. De pilda sunt indragostita pe viata de Herastra si de Muzeul Satului. In fiecare zi m-as plimba pe acolo cel putin cateva ore.

La Muzeul Satului se organizeaza atatea spectacole si evenimente, in plus ma simt ca acasa.

Mi-am gasit apartamentul  pe platforma Tudorestates.ro si corespunde 100% gusturilor si nevoilor mele. Am la dispozitie un dormitor, o baie si o sufragerie, mobila este eleganta si confortabila, iar bucataria utilata cu tot ceea ce este nevoie.

Pot spune ca am fost norocoasa si am gasit casa pe care o cautam pe prima pagina, dar clientii pretentiosi au la dispozitie 9 pagini cu anunturi verificate si detaliate, insotite de fotografii.

M-am instalat in apartamentul din Herastra si ma rasfat pe canapeaua din piele rosie. Patul din dormitor are dimensiuni generoase, salteaua este comoda, iar pana in parcul pe care il iubesc fac 5 minute pe jos.

Si in centru pot ajunge la fel de usor. Cu masina personala al carui loc de parcare este garantat, in 10 minute, daca nu am chef de condus si daca ma duc cu mijloace de transport in comun, in 15-20 de minute.

In apartamentul inchiriat pentru care achit lunar 650 de euro ma simt ca acasa. Musafirii vin la ce ora vor si stau cat vor. Amicii apropiati si cei din familie pot ramane si peste noapte fiindca au loc suficient pe canapeaua din sufragerie. Am obtinut toate aceste oportunitati la jumatate din pretul pe care l-as fi dat daca m-as fi cazat la un hotel de 3 stele. In general, tariful pentru o noapte, la un hotel de 3 stele din Bucuresti este de 37 de euro. O luna are 30 de zile, deci as fi platit 1200 de euro, m-as fi simtit straina si nu as fi primit vizitatori, cum primesc in apartamentul din Baneasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *