Dating online: Greșeli frecvente care trebuie evitate

dating-online

Dating-ul online este destul de complicat și este dificil să începi o conversație online. Acest lucru nu înseamnă că nu poate decurge totul bine, dar este important să cunoașteți o serie de greșeli frecvente care ar trebui evitate atunci când vă faceți cont pe un site de matrimoniale precum Placere.ro.

Întrebări ce trebuie evitate când intrați pe un site de dating

Când cunoașteți pe cineva prin intermediul unei comunități de dating online, este important să vă gândiți la primele cuvinte pe care le veți scrie, deoarece acestea pot face diferența în relația voastră. Gândiți-vă că, în cazul acestui tip de întâlniri, nu există limbaj non-verbal și, prin urmare, este mai dificil de interpretat intențiile celui care pune întrebările. Unele dintre întrebările pe care trebuie să le evitați sunt următoarele:

Cu ce vă ocupați? Această întrebare trebuie să v-o ștergeți din minte. Dacă puneți această întrebare prea devreme este ca și cum ați accepta că sunteți o persoană oportunistă. La prima întâlnire online o astfel de întrebare nu este deloc potrivită.

Aveți mai multe fotografii? O altă întrebare care trebuie evitată cu orice preț. Bărbații cărora le cereți acest lucru, vor crede că sunteți persoane superficiale și că singurul lucru care vă interesează este aspectul fizic. Când le cereți acestora mai multe fotografii dați dovadă de neîncredere și nu este deloc indicat să faceți acest lucru.

Ce căutați? Este absolut interzis să puneți o întrebare de acest tip. O astfel de întrebare denotă disperare, intenția de a vâna pe cineva. Pe oricine sperie angajamentul, mai ales dacă discutați despre acest subiect  la prima întâlnire. O astfel de întrebare poate fi pusă abia după câteva luni de relație.

Ați mai avut o relație în ultima vreme? Deși această întrebare este mult mai puțin inofensivă decât celelalte, ar trebui să încercați să o evitați pentru că nu are o mare relevanță, și povestind despre relațiile din trecut există tendința de a crea idei preconcepute și de a distruge complet magia.

V-ați creat profilul de mult timp? Este o altă întrebare pe care ar trebui să o evitați. Deși poate părea inofensivă, vă poate strica relația. Mulți bărbați pot considera acest tip de întrebare un atac personal și vă pot privi într-un alt mod. Cel mai bun lucru este să vă concentrați asupra prezentului și să uitați toate cele de mai sus.

Alte întrebări frecvente pe care ar trebui să le evitați când aveți o întâlnire online

Dacă după prima întâlnire începe o frumoasă prietenie sau o relație, cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să evitați o altă serie de întrebări: Câți parteneri ați avut? Care a fost cea mai intensă relație? Sunt întrebări care nu trebuie puse, fiindcă nu sunt deloc potrivite, deoarece oamenilor nu le place să fie comparați cu nimeni.

Alte aspecte importante care trebuie luate în considerare în cazul dating-ului online

Pe lângă întrebări și cum trebuie să vă comportați la prima întâlnire, dacă nu vreți ca întâlnirea să se transforme într-una de-o seară, este bine să stabiliți o rutină în care faceți lucruri împreună. Vorbiți folosind wecam-ul, abordați subiecte care vă pasionează pe amândoi, astfel încât să vă apropiați și mai mult unul de altul, chiar dacă din punct de vedere fizic nu puteți.

Dacă doriți să vă întăriți relația, este important, de asemenea, să luați decizia ca la moment dat să vă cunoașteți personal. Factorul fizic este la fel de important ca și cel spiritual. Este necesar să vă dați seama dacă și din punct de vedere fizic există o atracție. Dacă atracția fizică, de asemenea, există, atunci relația merge pe drumul cel bun.

Indiferent de întrebările sau de atitudinea pe care o aveți în timpul interacțiunii cu o persoană nouă, fie offline, fie online, amintiți-vă că cel mai important lucru este să fiți voi înșivă. Începerea unei relații bazată pe lucruri neadevărate nu duce nicăieri.

Așadar, evitând aceste greșeli vă recomandăm să intrați pe Placere.ro pentru a găsi persoana potrivită. În cea mai mare comunitate de dating online din România intră zilnic foarte mulți oameni în căutarea perechii potrivite. Urmați-le exemplul, iar în scurt timp norocul vă va surâde.

Dragostea este minunată indiferent de locul unde o găsiți. Căutați-o pe Placere.ro și permiteți-i să intre în viața voastră pentru a v-o face mai frumoasă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *