Walnut Emba – furnizor de sănătate

miez de nuca

Nucile sunt mari surse de proteine. Majoritatea oamenilor includ nucile în dieta lor putând face mai multe feluri de mâncare și deserturi. Aceste fructe cu coajă lemnoasă sunt de asemenea bogate în vitaminele B, în fibre, în magneziu, în antioxidanți specifici și vitamina E. Dacă ești îngrijorat de faptul că nucile sunt bogate în grăsimi, atunci nu trebuie să îți faci griji. Nucile conțin grăsimi bune, în primul rând acizi grași omega 3. Aceste grăsimi bune sunt cunoscute pentru că ajută la scăderea colesterolului rău în organism, astfel încât nu trebuie să te simți vinovat în a consuma o mare parte de feluri de mâncare care conțin nuci.

Există o mulțime de studii care indică faptul că nucile ar trebui să fie incluse în dieta unei persoane care vrea să reducă riscurile unei boli de inimă. Acest lucru se datorează faptului că elasticitatea vaselor de sânge este îmbunătățită, contribuind astfel la evitarea acumulării de plăci în vasele de sânge.

După cum se menționează mai sus, nucile se pot lăuda că sunt bogate în vitamine și minerale. Vitaminele și mineralele găsite în nuci includ vitamina E, vitamina B6, magneziu, potasiu, niacin, tiamină, folacin, proteine, zinc și fibre dietetice.

Consumul de nuci ajută și la reducerea umflăturilor. Acest lucru se datorează faptului că nucile conțin proprietăți antiinflamatorii care vor reduce inflamația. Datorită substanțelor nutritive pe care le au în special omega 3 și acid alfa linoleic, consumul acestor fructe cu coajă lemnoasă contribuie de asemenea la îmbunătățirea funcției cognitive a organismului. De aceea, mulți experți se referă la ele ca la alimentele creierului. Nucile pot ajuta în întărirea sistemului imunitar. Acest lucru se datorează prezenței antioxidanților.

Pentru cei cărora le place să înlocuiască sursa lor de proteine ​​din produsele din carne cu alte produse, ar fi recomandabil să încerce să pună niște nuci în unele dintre felurile de mâncare. Vor fi surprinși să știe că o porție de 100g de nuci va alimenta confortabil necesarul zilnic de proteine. Acest lucru poate îmbunătăți sănătatea oferind o alternativă de a obține proteinele, altele decât cele din produsele din carne.

Nucile conțin o cantitate substanțială de calorii. Acest lucru poate fi foarte util pentru cei care sunt subponderali. Ei pot încerca să includă și nuci în dieta lor, deoarece îi vor ajuta să obțină cantitatea necesară de calorii. În ceea ce-i privește pe cei care doresc să scadă aportul lor caloric, consumarea de miez de nucă cu moderație este recomandat.

Un furnizor important de miez de nucă care distribuie acest aliment atât pe teritoriul țării cât și în Turcia sau în alte țări ale Europei, este Walnut Emba, o companie din județul Botoșani. Pe lângă miez de nucă, compania pune la dispoziția clienților săi prin intermediul magazinului online https://walnutemba.com/shop/ro semințe de dovleac și nuci în coajă. Profită de beneficiile acestor alimente, consumând aceste produse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *